Dementul, din ce în ce mai nervos! Jigniri, amenințări și vorbe perverse! Atacuri josnice la USR, Corina Crețu, Tăriceanu și Realitatea TV!

Dementul, din ce în ce mai nervos! Jigniri, amenințări și vorbe perverse! Atacuri josnice la USR, Corina Crețu, Tăriceanu și Realitatea TV!

Dementul, din ce în ce mai nervos! Jigniri, amenințări și vorbe perverse! Atacuri josnice la USR, Corina Crețu, Tăriceanu și Realitatea TV! Pare un primar semianalfabet de la țară care a ieșit pe uliță să înjure oamenii după ce țiitoarea a râs de el pentru că nu i s-a sculat. 

Pe USR, pe care-l face partid de extremă dreaptă, pune procurorii: „Acum au protecție, poate se va găsi un procuror care să ancheteze aceste lucruri”

Dragnea a declarat vineri, la Parlament, după ce USR i-a cerut demisia din fruntea Camerei Deputaților în urma deciziei CCR pe Codul Penal, că formațiunea condusă de Dan Barna trebuie să dea explicații „la faptul că au avut finanțare ilegală în anumite campanii”.

„Am înțeles, până când acest partid de extremă dreaptă, acest partid radical, USR, va rămâne singur în România și să aibă o conducere dictatorială, pentru că asta este esența atitudinii lor, până atunci parlamentarismul există, pentru că este esența democrației. Deocamdată ei trebuie să dea răspunsuri la faptul că au avut finanțare ilegală a partidului în anumite campanii. Sigur, acum au protecție din partea organelor statului, dar la un moment dat trebuie să dea răspuns la întrebarea asta și cineva, s-o găsi în România vreun procuror, vreodată, ca să lămurească și aceste lucruri”, a declarat, vineri, la Parlament, liderul PSD, Liviu Dragnea.

El a adăugat că nu a auzit USR „înjurând” când CCR a declarat neconstituționale articole din codurile penale susținute de fostul ministru al Justiției, Monica Macovei.

Iar în ceea ce privește decizia CCR, să așteptăm motivarea. Nu i-am auzit urlând, țipând, înjurând, criticând, când în toată perioada în care codurile penale adoptate și susținute de Monica Macovei și acoliții au avut peste 150 de articole declarate neconstituționale, articole pe care mii de oameni din România au suferit și suferă în continuare. Deocamdată Parlamentul României rămâne în această structură, chiar dacă nu convine USR-ului”, a precizat Dragnea.

Către o jurnalistă Realitatea TV: „Plătiţi-vă datoriile la stat şi vorbim”

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a avut o ieşire nervoasă la adresa unei jurnaliste Realitatea TV, vineri seara, la Parlament. Dragnea i-a reproşat acesteia datoriile postului la care lucrează.

Preşedintele PSD a făcut mai multe declaraţii la Parlament, după o întâlnire cu miniştrii Teodorovici şi Stănescu. După ce a criticat Realitatea TV pentru că ar fi dat o ştire despre o întâlnire între el şi preşedintele CCR, care nu ar fi existat în realitate, Liviu Dragnea a refuzat să mai accepte întrebări de la jurnalista Realitatea TV.

„E suficient, domnişoară. Aţi pus o întrebare. Plătiţi-vă datoriile la stat şi vorbim", a afirmat

Dragnea, după ce Ponta a spus că s-ar bucura ca funcția de premier să fie ocupată de Corina Crețu: S-o pună el când o să fie în PSD

Liviu Dragnea i-a recomandat lui Victor Ponta să o pună el premier pe Corina Crețu când va fi în PSD, după ce Ponta a declarat că s-ar bucura dacă actualul comisar european ar fi prim ministru de la 1 ianuarie 2018, când România va prelua președinția rotativă a Uniunii Europene.

Dragnea a fost întrebat de o ziaristă cum comentează faptul că Victor Ponta și Traian Băsescu o văd pe Corina Crețu premier.

„S-o pună ei când or să fie în PSD”, a replicat Liviu Dragnea, care a adăugat că o susține în continuare pe Viorica Dăncilă, „niciun motiv să nu o facem”.

Chestionat cum comentează criticile Corinei Crețu legate de lipsa proiectelor depuse de Guvernul de la București pentru atragerea de fonduri europene, Dragnea a răspuns: „Mă abțin, cu greu dar mă abțin să comentez”.

Dragnea: Dacă și Tudorel Toader ne ceartă, să stea la rând

Președintele PSD, Liviu Dragnea, contre cu Călin Popescu Tăriceanu și Tudorel Toader.

„Dl Tăriceanu spune: Tudorel Toader trebuie să rămână, dl Iohannis spune: Tudorel Toader trebuie să plece. Suntem într-o mare dilemă. Trebuie să cântărim, e vorba despre două personalități pregnante din politica românească”, a spus Liviu Dragnea, întrebat dacă procedura de revocare a procurorului general va cântări la evaluarea ministrului Justiției.

Dragnea a mai spus că nici nu a ascultat, nici nu a citit evaluarea pe care ministrul Justiției i-a făcut-o procurorului general Augustin Lazăr, în urma căruia a declanșat procedura de revocare a acestuia.

Dragnea a fost întrebat în legătură cu una dintre postările lui Tudorel Toader, în care acesta spunea că proiectul de lege pentru modificarea Codurilor penale a fost elaborat de MJ în limitele deciziilor Curţii Constituţionale şi directivelor Uniunii Europene, dar că a fost apoi modificat de Parlament.

„Dacă și dl Tudorel Toader ne ceartă, înseamnă că mai e încă unul pe listă, deci să se așeze la rând”, a spus Dragnea. 

O altă întrebare a jurnaliștilor a fost în legătură cu unul dintre liderii ALDE, Andrei Gerea, care l-a criticat pe social-democratul Florin Iordache pentru modul în care au fost modificate legile justiției din Parlament.

„Nu am văzut. Dar îmi aduc aminte că și ALDE a votat. Dacă nici ALDE nu a votat, înseamnă că avem singuri majoritate în Parlament. Asta e o veste bună”, a spus Dragnea. 

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că România nu e pregătită să preia președinția Consiliului Uniunii Europene în actuala situație politică. Liviu Dragnea a replicat cu un atac violent la adresa colegului din coaliție.

”Trebuie să vedem dacă ne putem așeza la aceeași masă să avem obiective comune. Eu trebuie să primesc răspuns, şi o să-l primesc, nu eu personal, ci partidul la afirmaţia care se referă la incapacitatea României de a nu putea asigura preşedinţia Consiliului UE. Asta mi se pare o afirmaţie foarte serioasă şi, dacă există argumente, vreau să le discutăm. Dacă nu există, trebuie să nu mai folosim această expresie, pentru că nu există niciun motiv. Guvernul este pregătit. Camera Deputaţilor este pregătită. Instituţiie europene, secretarul general al Comisiei Europene a spus lucrul ăsta.Trebuie să nu ne jucăm cu vorbele.”, a declarat Liviu Dragnea.

La remarca jurnaliștilor că Tăriceanu a făcut afirmația despre Consiliul UE cu referire la faptul că există o luptă politică totală în România, Dragnea a spus că doar într-o societate utopică poate exista „concordie generală”.

„Conflict politic va fi în permanență, o societate ideală nu poate exista, asta este o utopie. Să sperăm noi că vom realiza o concordie generală și toate partidele din România și deasupra tuturor președintele Iohannis vor fi așa, într-o concordie generală, înseamnă că suntem prea idealiști. Asta ar fi o societate utopică care nu poate exista nicăieri în lume, poate doar în sistemele dictatoriale unde chiar dacă ai o nemulțumire ți-o spui în baie sau în gând”, a declarat liderul PSD.

Contrează Parchetul General pe subiectul protocoalelor secrete: „Hotărârea de guvern e sub lege”

Dragnea a declarat vineri, referitor la precizările Parchetului General că protocoalele Parchetului cu SRI au fost încheiate în baza unei hotărâri de guvern din martie 2005, că o hotărâre de guvern nu înseamnă bază legală, ele fiind "sub lege".

"Nu, nu știam de ce spuneți (de hotărârea de guvern din 30 martie 2005 privind protocoalele -n.r. ). Nu văd ce să comentez eu. Dacă este vorba de hotărâre de guvern, asta nu înseamnă bază legală, hotărârea de guvern e sub lege și oricum nu influențează cu nimic abuzurile care s-au petrecut în România din cauza protocoalelor. Nu schimbă cu nimic situaţia.", a declarat Liviu Dragnea.

Sfinți, drepți și curați ca lacrima rămân doar el, PSD și Antena 3...Dragnea, despre înregistrarea în care Țuțuianu a spus că s-ar fi oferit bani pentru ca senatorul să nu mai apară în emisiuni: O afirmație foarte gravă. Demersul Antena 3 este corect. 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus că PSD nu a dat două milioane de euro niciunei instituții de presă, iar afirmația lui Adrian Țuțuianu este foarte gravă, astfel încât demersul Antena 3 este corect.

”Nu există niciun fel de adevăr în această minciună. PSD nu a dat, nu a alocat, nu a furnizat, nu a plătit nicuinei instituții de presă, niciunei instituții, nimănui două milioane de euro pentru a susține pe cineva și pentru a bloca pe altcineva. Asta este o afirmație foarte gravă, care trebuie dovedită. Îmi pare rău că este colegul meu. Nu te poți juca cu astfel de afirmații”, a declarat Liviu Dragnea, adăugând că demersul Antena 3 de a-l da în judecată pe Țuțuianu este corect.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?