Demisia primarului general, cerută din PNL. Popescu: Nicușor Dan, ieşi naibii odată din universul tău paralel!

Demisia primarului general, cerută din PNL. Popescu: Nicușor Dan, ieşi naibii odată din universul tău paralel!

Pavel Popescu, președinte PNL Sector 4, îi cere lui Nicușor Dan să înceapă să gestioneze treburile curente ale Primăriei Generale, cu referite la lipsa de reacție în cazul femeii ucise câini lângă Lacil Morii, în caz contrat, să-și dea demisia.

Pavel Popescu, președintele PNL Sector 4 FOTO Arhivă P.Popescu/Facebook

Gandurile mele se îndreaptă către familia îndurerată a doamnei Ana Oros Daraban. Dumnezeu să le mângâie sufletele și să îi întărească! În astfel de cazuri, politicienii slabi tind să se ascundă în birouri fugind de responsabilitate. Îmi pare rău, nu am cum să nu pronunț nume: Nicușor Dan și politica absolut cretină a instituțiilor aflate în subordinea sa. Vă invit să intrați pe site-ul Autorității pentru supravegherea și protecția animalelor București. În momentul în care administrația locală transformă radical o instituție din una de supraveghere într-un ONG de protecție a animalelor, ajungem unde ajungem”, a scris pe pagina sa deputatul Pavel Popescu, liberal care conduce și PNL Sector 4.

Să nu mă înțelegeți greșit: iubesc animalele, sunt stăpân de câine și vă încurajez să adoptați. Dar una-i una, alta-i alta: în momentul în care o AUTORITATE supremă din partea PMB se plânge că a fost gonită de poliția locală de sector și comunică pe niște nenorocite de adrese spălâdu-se pe mâini, vorbim de inconștiență pură. Politicile absolut cretine de intervenție a unui primar care nu poate tăia nici iarba din parcuri, care transformă orice instituție de intervenție ( ASPA are 100 de angajați pentru cei care nu știu ) în ONG, care se ascunde mereu într-un birou atunci când apare o criză, ne vor îngropa la propriu, fix cum s-a întâmplat cu această doamnă din tragedia de ieri”, completează liberalul.

„Ne-am săturat să vă treziți”

Deputatul PNl îi cere primarului general să se implice în măsurile care ar trebui luate pentru gestionarea situației de după uciderea femeii de către câini în zona Lacului Morii. „Nicușor, ieși naibii odată din universul tău paralel, fă-ți ordine în primărie și condu! Dacă nu poți, pleacă. Pleacă pentru că ne-am săturat să așteptăm să vă treziți tu și echipa ta de pokemoni incompetenți care negociază pe viețile oamenilor. Vă spun foarte clar: nu e un mesaj politic, astăzi nu este despre cărui partid politic îi aparține primarul Bucureștiului. Este despre incompetența care omoară oameni și lașitatea unora de a-și asuma responsabilitatea acoperindu-se de adrese la fel de tâmpite ca politicile pe care le promovează”, completează liderul PNL Sector 4.

Pavel Popescu este primul liberal care vorbește de o posibilă demisia a lui Nicușor Dan. Până în prezent, discuția despre demisie venea doar dinspre zona PSD. În schimb, Nicușor Dan a mai fost criticat și de primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu. De asemenea, între Primăria Sectorului 6 și Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor a început o adevărată dispută referitoare la cine nu și-a făcut datoria.

La rândul lor, Diana Mardarovici, purtătoarea de cuvânt a consilierilor PNL , a cerut în numele formațiunii pe care o reprezintă demsia directorului ASPA. Până în prezent, Nicușor Dan nu avut niciun mesaj public referitor la tragedia din zona Lacului Morii.

PNL este într-o relație din ce în ce mai rece cu primarul general, fiindu-i puse de curând mai multe condiții pentru a-l susține în continuare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

4 Asta e Rusia, oameni buni!

5 Așa o fi?