Denis Alibec, în lacrimi după gestul stupid. Gică Hagi, reacție surprinzătoare după fluierul final

Denis Alibec, în lacrimi după gestul stupid. Gică Hagi, reacție surprinzătoare după fluierul final

Denis Alibec, marele absent al derby-ului de titlu dintre Farul și FCSB 3-2, după gestul stupid din partida precedentă cu Universitatea Craiova, a urmărit cu sufletul la gură partida care a adus titlul la Constanța.

Denis Alibec, salvat de colegii săi. Foto Prosport

Extrem de tensionat pe tunel, atacantul Farului a izbucnit în lacrimi după golul de 3-2 de Louis Munteanu. La final, Denis Alibec a dat frâu bucuriei și a mers la antrenorul Gică Hagi, pe care l-a luat în brațe și l-a ridicat în aer.

Dacă atacantul a explodat de fericire, nu același lucru l-a făcut Gică Hagi. Imediat după fluierul final, antrenorul constănțenilor a aplaudat spre spectatori , apoi a zbughit-o direct spre vestiare, în timp ce jucătorii și spectatorii declanșaseră fiesta chiar pe teren!

S-a dus în loja familiei sale, unde i-a îmbrățișat pe toți, apoi a coborât la vestiare, unde și-a așteptat elevii . ”Jucătorii sunt artiștii, i-am lăsat pe ei să se bucure”, a explicat Gică Hagi la final.

Alibec: ”Suntem prea buni”

”Eram sigur că îi întoarcem, suntem prea buni, prea talentați. Au dat două goluri din noroc, noi am controlat meciul. Cred că e cel mai frumos titlu câștigat: Și acasă, și pentru domnul Hagi în primul rând. Dacă aveam 10 de Hagi în România, eram departe. O să rămân, da. De fapt, nu știu, o să vedem. Să vedem dacă mă mai vinde”, a spus Denis Alibec după Farul - FCSB 3-2, la Digi Sport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Pașaportul biologic al lui Halep, explicații ca nuca-n perete. Trei argumente copilărești, demontate pe loc de tribunal

2 VIDEO Ce vedeți în imagine este real!

3 Un pilot militar din Garda Națională a „defectat” la Ambasada SUA din Emirate! Le-a spus americanilor că nu vrea să lupte contra Ucrainei și s-a oferi…

4 VIDEO În ce limbă or fi vorbit? / Un comandant ucrainean de tancuri a sunat la producătorul rus să se plângă de calitatea vehiculelor capturate

5 Un nou gest cel puțin controversat al Ucrainei...