Depozitarul Central distribuie dividende pentru Oil Terminal,Transilvania Broker de Asigurare şi OMV Petrom, începând de luni

Depozitarul Central distribuie dividende pentru Oil Terminal,Transilvania Broker de Asigurare şi OMV Petrom, începând de luni

Depozitarul Central distribuie, în perioada 7 iunie 2021 - 7 iunie 2024, dividende pentru acţionarii Oil Terminal (simbol OIL), conform unui comunicat al instituţiei.

Valoarea dividendului brut este de 0,0027 lei.

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 18 mai 2021.

Totodată, acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.

Pentru acţionarii Oil Terminal care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari sau în numerar, la ghişeele bancare ale BCR SA din întreaga ţară.

Tot de luni, până pe 10 iunie 2024, Depozitarul Central distribuie dividende pentru acţionarii emitentului OMV Petrom. Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 0,031 lei.

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 14 mai 2021.

Totodată, acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.

Pentru acţionarii OMV Petrom care nu au cont deschis la un participant al sistemuluiRoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari sau în numerar, la ghişeele bancare ale BRD-GSG SA din întreaga ţară.

De asemenea, începând de luni până la 31 decembrie 2025, Depozitarul Central va distribui dividende şi pentru Transilvania Broker de Asigurare SA (simbol TBK).

Astfel, emitentul va plăti acţionarilor dividendele aferente anului 2020, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central.

Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 1,72 lei.

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 19 mai 2021.

Pentru acţionarii care sunt clienţi ai unui participant la sistemul RoClear, plata se efectuează prin transfer bancar, în contul participantului respectiv, iar pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari sau în numerar, la ghişeele bancare ale BCR SA din întreaga ţară.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare-decontare şi registru. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina