Deputatul Andrei Alexandru: Am luat decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD

Deputatul Andrei Alexandru: Am luat decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD

Deputatul de Giurgiu Andrei Alexandru a anunţat luni pe contul lui de socializare că a luat decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD şi a rămas astfel deputat neafiliat, pentru că nu mai era de acord cu politica dusă de organizaţia partidului.

"Am anunţat oficial conducerii Camerei Deputaţilor decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat. Nu a fost deloc o decizie uşoară, însă a fost o decizie necesară, dictată de cursul pe care l-a luat, în ultimii doi ani, politica dusă de PSD Giurgiu. O politică dominată de interese personale şi de grup, în detrimentul celor ale alegătorilor, de trădări şi jocuri la două capete, de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcţia în care se îndrepta PSD Giurgiu. În aceste condiţii, am decis că este timpul să mă rup de acest tip de politică, pe care nu o voi accepta niciodată", a precizat Andrei Alexandru.

El spune că rămâne "deputat neafiliat" şi va urmări prin activitatea lui să apere "interesele alegătorilor giurgiuveni".

Andrei Alexandru a devenit deputat de Giurgiu pe listele PSD în urma alegerilor din 2016. PSD Giurgiu a câştigat cinci posturi de parlamentari la alegerile din 2016, Niculae Bădălău şi Cristian Marciu -senatori, Elena Dinu, Răzvan Cuc, Andrei Alexandru - deputaţi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”