Deputatul Florin Tripa (PSD): Procurorii DNA mi-au transmis că am calitatea de suspect pentru trafic de influenţă

Deputatul Florin Tripa (PSD): Procurorii DNA mi-au transmis că am calitatea de suspect pentru trafic de influenţă

Deputatul de Arad Florin Tripa (PSD), a declarat, luni, pentru AGERPRES, la ieşirea de la audieri din sediul DNA Timişoara, că are calitatea de suspect de trafic de influenţă în legătură cu angajarea unei persoane la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara.

"Am stat la audieri circa 20 de minute. Procurorii DNA mi-au transmis că am calitatea de suspect pentru trafic de influenţă. Ei spun că am intervenit pentru angajarea unei persoane la DRDP, dar nu am legătură cu acea persoană. O cunosc, dar nici nu ştiu pe ce funcţie a fost pusă. Nu am încălcat legea niciodată, chiar am fost atent la asta, pentru că nu vreau să încalc legea", a spus Tripa.

În legătură cu prezenţa procurorilor DNA la ora 6,00 la domiciliul său, el a precizat: "Nu eram acasă, eram în aeroport. M-a sunat soţia să îmi spună, iar eu m-am prezentat imediat la DNA Timişoara. Precizez că acasă la mine nu a avut loc nicio percheziţie", a menţionat deputatul.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru AGERPRES, că persoana pentru care ar fi intervenit Tripa este Mircea Lucaciu, numit la conducerea Departamentului Venituri din cadrul DRDP Timişoara.

La ora transmiterii acestei ştiri, procurori ai DNA se află în continuare în sediul PSD Arad.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au confirmat, luni, efectuarea a cinci percheziţii, în judeţele Timiş şi Arad, la sediile unor instituţii publice şi la un partid politic, într-un dosar ce vizează fapte de corupţie săvârşite în perioada 2016 - 2019.

Potrivit unui comunicat al DNA, transmis luni AGERPRES, procurorii din cadrul DNA - Serviciul Teritorial Timişoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie săvârşite în perioada 2016 - 2019. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante