Deputatul PMP Constantin Codreanu a fost rănit într-un accident, pe şoseaua de centură a municipiului Focşani

Deputatul PMP Constantin Codreanu a fost rănit într-un accident, pe şoseaua de centură a municipiului Focşani

UPDATE: Deputatul PMP Constantin Codreanu a suferit o fractură de coloană, în urma accidentului și va fi transferat cu ambulanţa la un spital din Capitală, potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon”.

„Vineri dimineaţă au fost aduşi la spital doi bărbaţi, răniţi într-un accident de maşină. Unul dintre bărbaţi a suferit o fractură apofiză şi urmează să fie transferat, cu ambulanţa, la un spital din municipiul Bucureşti”, a declarat, pentru Agerpres, managerul SJU Focşani, Codruţa Elena Neagu.

Știrea inițială: 

Deputatul PMP Constantin Codreanu a fost rănit vineri dimineaţă într-un accident produs pe şoseaua de centură a municipiului Focşani, după ce maşina în care se afla a fost izbită din spate de un alt autoturism. Accidentul a avut loc în jurul orei 6.20 pe şoseaua de centură a municipiului Focşani, la o intersecţie semaforizată, relatează  News.ro .

Maşina în care se afla parlamentarul, dar care nu era condusă de el, şi care aştepta la semafor să-şi poată continua drumul din direcţia Buzău către Bacău, a fost lovită din spate de un autoturism care nu a păstrat distanţa corespunzătoare.

Deputatul a postat pe Facebook un mesaj în care descrie accidentul și spune că mașina în care se afla „a fost avariată complet”:

PREȚUIȚI FIECARE CLIPĂ A VIEȚII!
În acestă dimineață, am fost victima unui accident rutier. Ne aflam în drum spre #Iași. Staționam regulamentar la semafor. Ne-a izbit violent din spate o mașină.
În urma impactului, Dacia Duster în care mă aflam a fost avariată complet. Șoferul s-a ales cu traumatism cranio-facial. Eu, dat fiind faptul că mă aflam pe bancheta din spate, m-am ales cu fracturi în zona lombară și un traumatism cranio-facial.
S-a demonstrat o teorie bine cunoscută: poți să respecți toate regulile din lume, dar e suficient să fie un nebun care le încalcă pentru ca accidentul să se producă. Șoferul care l-a provocat va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.
Aștept indicațiile doctorilor pe care le voi urma întocmai. Până atunci, le mulțumesc din suflet șoferului meu și taximetristului care au intervenit pentru a mă evacua din mașină! Mulțumesc echipajului #SMURD care s-a prezentat la locul accidentului! Mulțumesc doctorilor și infirmierelor de la UPU #Focșani, Spitalul județean #Vrancea “Sfântul Pantelimon”!
Sunt convins că voi avea parte de înțelegere din partea persoanelor cu care am convenit să organizăm o serie de activități săptămâna aceasta și săptămâna viitoare. Sper să îmi revin cât mai repede!
Pe voi, dragi prieteni, vă rog frumos să prețuiți fiecare clipă a vieții! Multă sănătate tuturor!

”Astăzi, ora 06.20, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, din direcţia Buzău – Bacău, pe centura municipiului Focşani, la intersecţia semaforizată cu DJ 204D nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul din faţa sa şi a intrat astfel în coliziune faţă-spate cu acesta”, a transmis vineri IPJ Vrancea.

La faţa locului au intervenit şi pompierii de la ISU Vrancea.

”În această dimineaţă, în jurul orei 06:20, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs în municipiul Focşani, pe Calea Moldovei, în care au fost implicate două autoturisme. Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă, la faţa locului au acţionat 2 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat unei persoane, de sex masculin, în vârstă de 39 de ani, care a suferit, în urma impactului, un traumatism facial de piramidă nazală. Pacientul a fost transportat la U.P.U. Focşani”, a transmis ISU.

Parlamentarul Constantin Codreanu, de 39 de ani, a suferit un traumatism facial de piramidă nazală şi a fost transportat la spitalul din Focşani de o ambulanţă SMURD. De asemenea, şoferul maşinii în care se afla deputatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Maşina ar aparține Camerei Deputaţilor.

Constantin Codreanu este deputat de Diaspora.

Foto: Constantin Codreanu / Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...