Deși recunoaște că nu s-a vaccinat, soția lui Dacian Cioloș se plânge că este discriminată și este nevoită să-și țină cursurile de mindfulness online

Deși recunoaște că nu s-a vaccinat, soția lui Dacian Cioloș se plânge că este discriminată și este nevoită să-și țină cursurile de mindfulness online

Valerie Cioloș, soția liderului USR PLUS, susține, într-un mesaj pe Facebook, că este discriminată din cauză că nu s-a vaccinat și trebuie să stea în carantină, la întoarcerea din Franța, țară pusă de CNSU pe lista roșie. Valerie Cioloș a avut COVID-19 în urmă cu trei luni și consideră că are suficienți anticorpi încât să nu transmită virusul. „Dacă eram vaccinată, nu eram pusă în carantină”, scrie aceasta.

Într-un alt mesaj, aceasta îi anunță pe cei care s-au înscris la cursul său de mindfulness că îl va ține online deoarece i-a fost „impusă” carantina.

Surpriză la aeroportul din București. Vin din Franța unde am plecat o săptămână să-mi vad parinții. Nu fusesem de 10 luni. Am tot cântărit înainte de a pleca. M-am informat (mi-a luat o jumătate de zi...): să nu fac rău nimănui, să pot respecta regulile, să îmi pot ține cursul MBSR în sală la întoarcere.

*Când am plecat, Franța era pe lista “galbenă”. A trecut în “roșu”- așa, de la o zi la alta. Ghinion!

*La întoarcere am aflat că sunt obligată să intru în carantină. Ok.

*Dar am făcut Covid acum mai puțin de 3 luni deci în mod normal sunt imunizată. Nu contează. Tot în carantină trebuie să stau.

*Dacă eram vaccinată, nu eram pusă în carantină cu toate că tot de anticorpi și imunizare vorbim și la cei vaccinați și la cei care au făcut boala. Oups!!!

Stai! Asta oare nu este discriminare?

Care e diferența între o imunizare naturală facută cu boala și o imunizare indusă? Întreb. Pe bune”, scrie Valerie Cioloș.

Măsura carantinei nu i se aplică, însă, și lui Dacian Cioloș. Potrivit regulilor impuse de Guvern, printre cei scutiți de măsura carantinei obligatorii la întoarcerea dintr-o țară cu risc epidemiologic se numără și membri ai Parlamentului European.

Valerie Cioloș și Dacian Cioloș au avut ambii COVID-19. În 2020, într-o dezbatere la Digi 24, Dacian Cioloș a spus că nu se vaccinează până nu va avea „toate informațiile pertinente”.

„Voi lua decizia după ce toate informațiile pertinente vor fi prezentate de oameni competenți legat de vaccinurile apărute, de efecte adverse, ca să nu alimentăm teorii ale conspirației”, spunea acesta.

El nu s-a vaccinat până în prezent, relatează Digi24.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...