Destabilizarea României. Adevărata miză a păpușii infractoare Dragnea. Aceste lucruri au fost scrise în februarie 2017. Aproape toate s-au adeverit

Destabilizarea României. Adevărata miză a păpușii infractoare Dragnea. Aceste lucruri au fost scrise în februarie 2017. Aproape toate s-au adeverit

Destabilizarea României. Adevărata miză a păpușii infractoare Dragnea. Aceste lucruri au fost scrise în februarie 2017. Aproape toate s-au adeverit. 

Notă: Acest material a mai fost publicat și în februarie 2017 ! Merită recitit cu prisosință! Din păcate, după cum puteți vedea din articolul original publicat în 2017, blogul care l-a publicat NU mai există...

Ceea ce vedeţi acum în România este aplicarea pas cu pas a unui plan de destabilizare şi rupere a României în bucăţi. Este un proxy-war rusesc. În spatele acestui plan sunt ruşii care atacă România informativ pe toate planurile.

Planul este diabolic.

Mai jos regăsiţi planul.

Pasul 1  Dezincriminarea corupţiei şi slăbirea justiţiei. Reprezintă o lovitură clară dată statului de drept şi instituţiilor statului. Efectele imediate sunt : creşterea corupţiei şi afectarea valorilor de baza ale societăţii, creşterea numărului de infracţiuni şi a nesiguranţei (a se vedea ce s-a întâmplat în Italia după graţiere) demotivarea masivă a populaţiei inteligente- un nou val de plecări din ţară-  slăbirea opozanţilor. Un alt efect este afectarea relaţiei de încredere cu aliaţii tradiţionali. În acest moment aliaţii României nu pot avea un dialog instituţional cu nişte infractori.

Pasul 2 Sabotarea creşterii economice. Ruşii ştiu că urmează un război economic între SUA şi China. Chiar Trump a anunţat acest lucru. Acest lucru poate duce la o criză economică mondială fără precedent pentru că fiecare bloc de putere încearcă să îşi slăbească economic adversarul înaintea confruntării militare. Acesta este şi rolul sancţiunilor asupra Rusiei. Am mai trăit acest lucru în 2007 când Tăriceanu  acest duşman al României, prim-ministru atunci, ştiind că urmează o criză majoră a dat un brânci pe scări României crescând premeditat deficitul bugetar la cote nesustenabile şi aruncând cu măriri de pensii şi salarii. Doar tăierile făcute de Boc au salvat atunci România de la un colaps financiar. Exact acelaşi scenariu îl face acum PSD-ul cu măririle nejustificate economic de salarii şi pensii, cu estimări fanteziste de creşteri ale veniturilor la bugetul statului . Scopul este destabilizarea economică a României. O ţară bogată, o tara cu o clasa de mijloc puternică, nu poate fi controlată.

Pasul 3 Controlul SRI şi DNA. Toată lupta anti-corupţie din ultimii ani a avut un vârf de lance în persoana lui Kovesi susţinută puternic de SRI prin Coldea. Despre aceştia doi am mai spus şi repet că sunt eroi naţionali. Coldea a fost eliminat pretextand un scandal mediatic provocat cu scopul de a-l denigra. Filmuleţele cu Ghiţă reprezintă misiuni operative pentru că munca de informaţii nu se face din birou ci fiind aproape de infractori şi împrietenindu-te cu ei. Judecaţi oamenii după fapte şi rezultate nu după percepţii induse de dezinformarea televiziunilor. Următoarea ţintă este Kovesi. Planul este unificarea DNA cu DIICOT şi tragerea pe linie moartă a lui Kovesi. Veti vedea zilele urmatoare.

Pasul 4 Preşedinte pro-rus. Eliminarea lui Iohannis (omul Germaniei) şi înlocuirea lui cu Dragnea sau cu orice marionetă a ruşilor prin alegeri anticipate.

Pasul 5 Decredibilizarea României în faţa partenerilor externi. După toate aceste acţiuni oricum România nu va mai fi un partener credibil pentru aliaţi. În această etapă pe fondul dezordinii inerente sociale va începe amplificarea naţionalismului si demonizarea UE/ NATO cu scopul de a îndepărta România de aliatii sai.

Pasul 6 Ruperea României în provinciile istorice. În această faza va fi activat planul existent de mai mulţi ani şi susţinut de Orban. Brigăzi înarmate secuieşti vor declara independenţa Harghitei şi Covasnei. În toată această nebunie se va întreţine o instabilitate accentuată socială, se va amplifica curentul ideologic  al supremaţiei Ardealului şi se vor exacerba sentimentele ultra naţionaliste. Mulţi români ardeleni vor fi manipulaţi că Transilvania e diferită de restul ţării şi că îi va fi mai bine  singura economic. Această plagă se insinuează deja în mentalul colectiv al ardelenilor şi acest lucru vi-l spune un ardelean cu conexiuni puternice in zona. Nu avem cum să fim mai puternici dezbinaţi. Sper să înţelegem cu toţii acest lucru si sanu cadem in aceasta capcană.

*** Explicație la poze. Poate vi se aprind niște beculețe când o să-l vedeți pe ăla de l-a premiat pe Dragnea stând la birou cu Putin...

Președintele PSD Liviu Dragnea este primul român căruia i-a fost înmânat „Compasul Ierusalimului”, cea mai înaltă distincție a Congresului Evreiesc European. Ceremonia a avut loc marți, 26 ianuarie 2016, la Bruxelles, în cadrul unui dineu prilejuit de aniversarea a 30 de ani de existență a Congresului Evreiesc European, președintele acestei organizații, Moshe Kantor, fiind cel care i-a acordat înalta distincție liderului social-democrat român.

Cine este președintele Congresului Evreiesc European? Viaceslav Kantor era un mare necunoscut dincolo de mediul de afaceri rus în momentul în care a fost ales pentru prima dată la conducerea CEE. Era oligarhul tipic din perioada regimului Elțîn, care cumpăra la prețuri de nimic câte un monopol și se trezea a doua zi cu un adevărat imperiu. Kantor a știut să nu iasă în evidență – nu a cumpărat echipe de fotbal, nu a dus o viață opulentă și nici nu a investit în sectoare foarte vizibile, cum ar fi petrolul, presa sau sistemul bancar. A preferat o afacere extrem de profitabilă și care îl expune mult mai puțin – îngrășămintele chimice. El deține compania Acron, care produce în Rusia, dar vinde îngrășăminte în întreaga lume. A avut un moment de cumpănă, după venirea la putere a lui Vladimir Putin si arestarea lui Mihail Hodorkovski. Atunci, oligarhii ruși s-au grupat în două tabere – tabăra Iukos, a celor anti-Putin și care acum sunt majoritatea în exil, și tabăra Alfa, a celor care își mențin afacerile în Rusia și care au grijă mare să nu îl irite pe președinte. Kantor face parte din ultimul grup. Are cetățenie rusă și israeliană, ca mulți oligarhi ruși, a locuit peste zece ani la Geneva, iar acum locuiește la Londra.

La momentul în care făcea primele milioane în Rusia, Viaceslav Kantor nu vorbea despre originea sa. Abia după aceea și-a descoperit rădăcini evreiești și a început să-și spună Moshe, scrie Haaretz. De aici și mai multe teorii despre cum și de ce Kantor și-a căutat aceste rădăcini evreiești. Un membru important al unei organizatii evreiești spune pentru Haaretz că totul ține de poziția pe care a țintit-o în CEE. Și ar mai fi ceva – interesul Kremlinului de a avea un om la conducerea organizației evreiești europene. Asa s-ar explica, scrie Haaretz, de ce CEE critică țări occidentale ostile Rusiei sau țări estice, în special Ucraina, în timp ce CEE nu ia poziție în momentul în care presa rusă abundă în informații despre conspirațiile evreiești împotriva Moscovei.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu