Destinul incredibil al rusoaicei Nataliei Vodianova/Până la vârsta de 42 de ani a născut 5 copii, a trecut printr-un divorț și s-a căsătorit cu fiul celui mai bogat om din lume

Destinul incredibil al rusoaicei Nataliei Vodianova/Până la vârsta de 42 de ani a născut 5 copii, a trecut printr-un divorț și s-a căsătorit cu fiul celui mai bogat om din lume

Cuplul Natalia Vodianova și Antoine Arnault fac parte acum din cea mai bogată familie din lume. Modelul de origine rusă și omul de afaceri francez au o poveste de dragoste ca în filme, scrie protv.ro .

​Antoine Arnault (46 de ani) este fiul celui mai bogat om din lume - Bernard Arnault. El mai are încă patru frați, care sunt implicați în conducerea companiilor pe care le deține familia. Magnatul francez Bernard Arnault și familia sa se află în fruntea listei celor mai bogați oameni ai planetei, întrecându-i pe Jeff Bezos și Elon Musk.

Arnault tatăl deține imperiul Louis Vuitton Moët Hennessy, care include Sephora, Tiffany & Co., Christian Dior și Stella McCartney și are o avere evaluată la 230 de miliarde de dolari, potrivit Bloomberg Billionaires Index.

Antoine a spus că s-a îndrăgostit de modelul și actrița Natalia Vodianova (42 de ani) la prima vedere: „Când am văzut-o, efeciv am rămas cu gura căscată. Și nu a fost vorba doar despre frumusețea ei, există ceva special la ea - privirea ei, energia ei.”

Cei doi s-au cunoscut în 2008. La acea vreme, ambii aveau parteneri de viață. Natalia a fost soția aristocratului britanic Justin Portman (55 de ani), căruia i-a dăruit trei copii (Neva -18 ani, Lucas -22 de ani și Viktor -16 ani). Din exterior, viața ei de familie părea un basm, Natalia fiind numită la acea vreeme „Cenușăreasa rusoaică”. Dar în 2011, actrița a divorțat de Portman.

Antoine a invitat-o pentru prima dată la întâlnire pe Natalia în apartamentul lui din Paris, pentru a nu atrage atenția presei. Cuplul a băut vin pe terasă. Antoine era îngrijorat că sentimentele lui nu erau reciproce și nici măcar nu încercat să o sărute pe rusoaica fermecătoare.

La scurt timp, modelul a plecat în vacanță cu copiii în Spania. Antoine a închiriat o casă în apropiere de ei. După divorț, Natalia nu avea de gând să le prezinte copiilor pe viitori ei iubiți. Cu toate acestea, totul s-a dovedit a fi diferit cu Antoine. Modelul l-a invitat acasă, unde l-a prezentat familiei ei. Din acel moment s-a legat o conexiune adevărată. El s-a atașat imediat de copiii Nataliei și a dorit ca familia lor să devină și mai mare. Cei doi s-au căsătorit în 2020.

​În 2014, cuplul s-a bucurat de venirea pe lume a primului lor fiu, Maxim, iar doi ani mai târziu de cel de-al doilea băiat - Roman.

„Am născut pentru el, nu pentru mine. Dacă iubești un bărbat cu adevărat, atunci încerci să îi oferi cât mai mulți copii”, a recunoscut Vodianova.

După nașterea copiilor săi, Antoine a spus într-un interviu că înainte de a o întâlni pe Natalia nu a avut copii, dar acum are cinci. În prima zi a anului 2020, îndrăgostiții și-au anunțat logodna. Ei au locuit împreună timp de 8 ani înainte de a se căsători.

Natalia Vodianova este și ambasador al bunăvoinței la ONU. În calitatate de model a apărut pe coperta Vogue de 86 de ori, ceea ce o face una dintre modelele cu cele mai multe apariții pe coperta acestei reviste. În 2012 s-a poziționat pe locul 3 în topul Forbes al fotomodelelor după venituri, estimându-se că a câștigat într-un singur an 8,6 mln $. Natalia a crescut într-o familie modestă, cu alte trei surori mai mici. La 15 ani a lăsat școala pentru a vinde la piață. De la 16 ani a intrat într-o agenție de modele, iar de atunci drumul ei în lumea modei a fost unul strălucitor.

Copiii Nataliei din prima căsătorie petrec foarte mult timp cu tatăl lor, care s-a recăsătorit și mai are alți doi copii din acest mariaj.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?