Detalii despre petrecerea miliardarilor la Bran. Un român s-ar afla printre invitați

Detalii despre petrecerea miliardarilor la Bran. Un român s-ar afla printre invitați

Castelul Bran găzduiește, în acest weekend, o super petrecere de Halloween , la care participă Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, alături de Angelina Jolie și alți miliardari dornici de o experiență inedită.

CEO-ul Tesla şi SpaceX Elon Musk ar fi închiriat castelul Bran și a invitat alături de el aproximativ 150 de invitați de marcă. Potrivit surselor Mediaflux , în organizarea evenimentului nu a fost implicat niciun român, fiind pus la punct până la cel mai mic detaliu doar cu personal din SUA, adus în România. Bucătari, ospătari, agenți de pază și tot staff-ul implicat în organizarea petrecerii tematice au fost aduși cu avioane din Statele Unite.

Un român printre invitați

Mediaflux dezvăluie , însă, că la petrecerea de la Bran a lui Elon Musk va participa și un român, Ovidiu Toma, fondatorul și CEO-ul CryptoDATA, o companie românească ce a lansat în urmă cu câteva luni aplicația de comunicații criptate Wispr, asemănătoare cu mult mai cunoscutele WhatsApp, Telegram sau Signal. Tot Crypto Data a produs Momentum , prima mașină electrică românească sută la sută.

Ovidiu Toma și mașina Momentum, un prototip produs de Crypto Data FOTO Ștefan Both

Ovidiu Toma și mașina Momentum, un prototip produs de Crypto Data FOTO Ștefan Both

El s-a afișat de curând alături de Martin Eberhard, co-fondatorul Tesla, om extrem de aropiat de Elon Musk. Azi-noapte, Ovidiu Toma a pus la story, pe Instagram, o imagine sugestivă pentru evenimentul care va avea loc la Bran.

Instragram

Un lucru inedit este că Elon Musk, cel care a preluat Twitter în urmă cu câteva zile, a angajat un regizor pentru a pregăti invitaților o experiență Dracula autentică. Conform surselor agenției, la Dracula’s Experience vor fi prezente și Dracula’s Girls, o trupă de majorete din Târgoviște, vice-campioane europene.

Listă de invitați miliardari

Prieten de 20 de ani cu Musk, magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal, a plecat de sâmbătă seară cu elicopterul la Bran, din București împreună cu partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen. Și actrița Julia Sandstrom a postat pe Instagram imagini din elicopter în drum spre Bran, spunând că se află în „Țara vampirilor“. Conform relatărilor din presă, suedeza care este actriță, DJ și cântăreață ar urma să întrețină atmosfera la petrecerea de la Bran.

Julia Sandstrom, imagini din România pe Instagram

Julia Sandstrom, imagini din România pe Instagram

Pe lista invitaților se mai află Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail și în prezent în board-ul Space X, Luke Nosek, co-fondator PayPal, fondator al Gigafund – un fond de investiții axat pe explorarea spațiului și primul investitor în Space X-ul lui Musk. De asemenea, la eveniment va participa și magnatul Larry Page, al 17 lea cel mai bogat om din lume în 2022 și co-fondator Google, dar și vedete de talie mondială, actori și artiști.

Vedetele au petrecut românește

Mai mulți actori de la Hollywood sunt cazați la Schuster Hotel din Brașov, potrivit Mediaflux. Adrian Grenier din „Entourage“, Jordan Roemmele și Gillian Jacobs din „Walk of Shame“ au intrat în atmosfera Halloweenului și au început distracția de sâmbătă seară. Milionarii și celebritățile ar fi petrecut românește seara trecută la o stână de lângă Poiana Brașov, până spre orele 3 dimineața, potrivit relatărilor din presă. Din local s-a auzit și muzică populară, iar la final a avut loc un foc de artificii. Pe Twitter, Elon Musk a postat sțmbătă seară două mesaje în care a spus că „pâinea și produsele de patiserie proaspăt coapte sunt unele dintre marile bucurii ale vieții” și „în sfârșit, adevărul că carbohidrații sunt uimitori poate fi spus pe această platformă!”.

Pentru a nu fi recunoscute, starurile care vor participa la petrecerea de Halloween de la Bran de duminică noapte vor primi coduri. Invitații ar urma să sosească începând cu orele 18.30.

Mitul contelui Dracula atrage turiști la Bran

FOTO Shutterstock

FOTO Shutterstock

Construit pe o stâncă, Castelul Bran adăposteşte în prezent muzeul Bran, ce se întinde pe cele patru etaje ale sale. Motivul principal pentru care turiştii străini aleg să viziteze Castelul Bran este reprezentat de legenda care s-a creat în jurul acestuia. Astfel, cea mai reprezentativă legendă a Transilvaniei, cea a lui Dracula sau Vlad Ţepeş, este legată incontestabil de Castelul Bran.

Mitul Contelui Dracula are la bază romanul de ficţiune „Dracula”, apărut în Marea Britanie, în 1897, avându-l ca autor pe scriitorul irlandez Bram Stoker. Personajele din romanul „Dracula” sunt rezultatul fanteziei autorului, dar faptele Contelui Dracula şi sfârşitul acestuia au la bază credinţele populare legate de existenţa unor forţe ale răului, precum vampirii sau strigoii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”