Devine din ce în ce mai clar că un Grup Infracțional Organizat a pus labele pe România! Mulți foști din SRI și SIE ar trebui INCULPAȚI pentru TRĂDARE!

Devine din ce în ce mai clar că un Grup Infracțional Organizat a pus labele pe România! Mulți foști din SRI și SIE ar trebui INCULPAȚI pentru TRĂDARE!

Devine din ce în ce mai clar că un Grup Infracțional Organizat a pus labele pe România! Și că mulți foști generali de la vârful SRI și SIE ar trebui inculpați pentru trădare! Și-au făcut propriile jocuri de putere, spun din ce în ce mai multe surse, la alegerile din decembrie 2016! Sprijinind prin mijloace ilegale Grupul Infracțional Organizat condus de Dragnea pentru a câștiga alegerile. Sunt, în acest moment, oameni care spun lucruri îngrozitoare despre scenariul care ar fi dus la venirea la putere a tandemului Dragnea-Tăriceanu. Poate că peste câțiva ani aceste amănunte vor ieși la iveală public. Așa cum se întâmplă întotdeauna

Una dintre enigmele încă nedescifrate este mutarea votului membrilor cultului penticostal de la dreapta la stânga eșichierului politic. Cui râde auzind asta o să-i înghețe râsul pe buze dacă află că vorbim despre aproape o jumătate de milion de voturi! Iar penticostalii, pentru cine cunoaște cât de cât mici amănunte, sunt mai disciplinați ca ungurii și ca pensionarii PSD la vot. Este una dintre explicațiile majore ale pierderii de către PNL a aproape un milion de voturi între locale și parlamentare. Dreapta a fost lovită fix în orașele-bastion din Vest și Ardeal, Arad, Oradea, Timișoara(aici în special în județ) și în județe precum Caraș-Severin și Hunedoara.

Dar și o explicație pentru intrarea lui Tăriceanu în Parlament. De pildă, la Oradea, voturile penticostalilor s-au dus la ALDE. Teoria că Gheorghe Seculici, fostul socru al lui Falcă, unul dintre liderii informali extrem de influenți ai cultului penticostal ar fi stat la baza acestei mișcări este greu de înghițit. Ordinul a venit „de afară”, de acolo de unde vin și banii.

Că avem de-a face cu un grup infracțional organizat nu mai încape îndoială! Și că Dragnea știa ce-l așteaptă din partea procurorilor vedem aproape în fiecare zi din ianuarie încoace. Dovada apărută luni, cu banii achitați din Bugetul țării pentru matrapazlâcurile făcute de TelDrum este încă o confirmare. Acum vedem de ce a vrut s-o pună pe Shhaideh în fruntea Guvernului. Este, poate, cel mai important pion folosit de Dragnea pentru căcănăriile făcute în Guvern. Actul prin care Ponta a plătit este contrasemnat de Shhaideh! Ca și la Belina! 

Însă lucrurile nu se vor opri aici. Curtea de Conturi a trimis în 2015 la DNA un dosar uriaș cu matrapazlâcurile făcute cu Programul Național de Dezvoltare Locală(PNDL), administrat de Ministerul Dezvoltării condus de Dragnea. Cu zeci de milioane de euro care nu se mai găsesc. Zece în mod sigur!


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

3 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

4 Slugile lui Dan Voiculescu, plantate pe listele PSD pentru alegerile parlamentare

5 Elliott Broidy, omul care l-a dus pe Dragnea la Trump, a pledat vinovat pentru acuzația de lobby ilegal în fav…