Dezvăluire. Dragnea, recrutat de un serviciu secret în 2003? Asta ar spune multe despre ascensiunea sa...

Dezvăluire. Dragnea, recrutat de un serviciu secret în 2003? Asta ar spune multe despre ascensiunea sa... Informația a fost funizată de jurnalista Carmen Dumitrescu de la Liber în Teleorman. Mai mult, jurnalista spune că și TelDrum a fost inclusă în programul de protecție al acelui serviciu. Așa cum lasă să se înțeleagă Dumitrescu, serviciul ar putea fi celebrul Doi ș-un sfert. Cu al cărui celebru fost șef, Virgil Ardelean, cunoscut ca Vulpea, Dragnea obișnuia să joace tenis. Lucrurile se leagă și mai mult dacă ne aducem aminte de episodul numirii și demisiei sale rapide de la șefia ministerului de Interne în timpul mandatului lui Traian Băsescu. Atunci chiar Băsescu a lăsat să se înțeleagă că este ceva putred la mijloc...

Ce a scris Carmen Dumitrescu pe Facebook:

„În Teleorman e o bârfă veche despre Dragnea. Una pe care eu o cred. Cu niște obiecții, dar o cred. Voi faceți ce vreți.
Acum ceva timp am avut o discuție cu o persoană care a participat la procesul de privatizare al Teldrum. M-a rugat să-i păstrez anonimatul și eu nu încalc regula asta. Dar e o persoană de super încredere, care nu mănâncă ciuperci. Și persoana aia mi-a zis așa: "Dragnea e ofițer de informații.

A intrat în Servicii prin 2003. De altfel, știu că Teldrum urma să cotizeze acolo. Nu știu detalii legate de faptul ăsta, dar cred că a și cotizat. Fratele lui l-a ajutat (fratele lui Boss a fost un big shot prin serviciile teleormănene)."

Am scris despre asta atunci. Dar n-a citit nimeni. La fel cum n-a citit nimeni despre partidele lui de tenis cu "Vulpea".

Și-atunci de ce suntem surprinși că omul are discuții de taină cu un ofițer de informații? A! Că e prost și nu tace... asta e dovada că el nu e unul bun. Dar nu-i așa că dacă analizăm evoluția lui prin prisma asta, totul (dar totul) are sens? Chiar și statul paralel? Nu al nostru. Al lor.”


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Cattani de România lovește din nou! Dosar penal la DNA în cazul achiziției de măști medicale de la …

2 Mafie pe față! / Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Iorgulescu Jr. a fost anulat pe motiv de viciu…

3 Milițianul Neluțu, care a infectat zeci de persoane la spitalul Gerota din Capitală, a fost externat pe ascuns…

4 Cei „12 apostoli” ai dezinformării despre coronavirus au ajuns și în România

5 VIDEO Generalul Oprea face ordine la Suceava: Cadrele medicale care refuză carantina au ca variante șomajul te…

recomandări

Te ia DNA: Valentin Constantin Bretfelean

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi sloganuri fake amuzante