Dezvăluire-ȘOC făcută de Murgeanu la DNA! DG Regio suspecta încă din 2011 că Dragnea este proprietarul TelDrum!

Dezvăluire-ȘOC făcută de Murgeanu la DNA! DG Regio suspecta încă din 2011 că Dragnea este proprietarul TelDrum!

Dezvăluire-șoc făcută de Murgeanu la DNA! DG Regio suspecta încă din 2011 că Dragnea este proprietarul TelDrum! „În cazul Teleorman erau suspiciuni, cea mai importanta pentru care ar fi fost o mare problemă, pentru că însemna sută la sută corectie, acea suspiciune se referea că acea firmă TelDrum ar putea să aparţină lui Liviu Dragnea. Asta era tot”, a declarat Răzvan Murgeanu vineri, la ieșirea de la DNA.

Fostul secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Răzvan Murgeanu a declarat vineri, la ieşirea de la DNA, că discuţia sa cu Liviu Dragnea pe tema Tel Drum la momentul la care ministerul a primit o înştiinţare din partea auditorilor DG Regio a fost una "informală, care a durat exact cinci minute", actualul lider PSD fiind interesat "ce se poate întâmpla şi care pot fi consecinţele".

"El a întrebat care e situaţia. Îmi aduc aminte, erau două chestiuni foarte clare. Una era legată de o posibilă apartenenţă a firmei ca şi cum ar fi a lui, mă rog, lucru care nu aveai cum să-l dovedeşti, şi mai era ceva legat de o condiţie suspensorie în licitaţie. Nu mi aduc aminte acum exact, dar era ceva restrictiv" a spus Murgeanu
 
Întrebat dacă e vorba despre utilajul la care fac referire procurorii, el a răspuns: "Probabil că ăla".
 
 Solicitat să precizeze cine a stabilit întâlnirea, Răzvan Murgeanu a spus că Liviu Dragnea a stabilit-o şi a precizat că s-au întâlnit în benzinărie în anul 2011 pentru că venea de la ţară.
 
Murgeanu a mai spus că auditul în urma căruia a primit reclamaţii ministerul nu era făcut numai pentru judeţul Teleorman, ci pentru patru sau cinci judeţe.
 
"În cazul Teleorman erau suspiciuni, cea mai importanta pentru care ar fi fost o mare problemă,  pentru că însemna sută la sută corectie, acea suspiciune se referea că acea firmă Tel Drum ar putea să aparţină lui Liviu Dragnea. Asta era tot", a subliniat Răzvan Murgeanu.
 
El a explicat cum s-au aplicat corecţiile financiare, respectiv că s-a aplicat în cazul Tel Drum o corecţie financiară în baza unei condiţii "care putea fi considerată cu dedicaţie".
 
"Şi pe aceea i s a dat 25% pentru că pe cea ca e firma lui Dragnea, nu aveai cum să dovedeşti chestiunea asta" a spus Murgeanu.
 
El a precizat ca l-a întrebat pe Liviu Dragnea la acel moment dacă Tel Drum e firma lui şi acesta a negat.

Ce este DG Regio

DG Regio este chiar departamentul UE condus acum de Corina Crețu. DG REGIO elaborează și pune în aplicare politicile Comisiei în materie de politică regională.
 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Președintele, reacție la numirile politice din Mureș: Este inacceptabil să fie promovați mediocri, impostori, …

2 BREAKING Condamnări grele cu închisoare într-un dosar de retrocedări ilegale: Crinuța Dumitrean – 6 ani, Marko…

3 ULTIMA ORĂ Alte două Consilii Județene conduse de PNL construiesc singure un drum expres. Maramureș și Sălaj a…

4 Proiecție pentru parlamentare furnizată de Rareș Bogdan: PNL, USR și PMP, majoritate stabilă, de peste 60%. Pr…

5 Rareș Bogdan despre scandalul numirilor politice: „Vom lua o decizie extrem de dură. Propunerea mea a fost rad…