Dezvăluire-ȘOC făcută de Murgeanu la DNA! DG Regio suspecta încă din 2011 că Dragnea este proprietarul TelDrum!

Dezvăluire-ȘOC făcută de Murgeanu la DNA! DG Regio suspecta încă din 2011 că Dragnea este proprietarul TelDrum!

Dezvăluire-șoc făcută de Murgeanu la DNA! DG Regio suspecta încă din 2011 că Dragnea este proprietarul TelDrum! „În cazul Teleorman erau suspiciuni, cea mai importanta pentru care ar fi fost o mare problemă, pentru că însemna sută la sută corectie, acea suspiciune se referea că acea firmă TelDrum ar putea să aparţină lui Liviu Dragnea. Asta era tot”, a declarat Răzvan Murgeanu vineri, la ieșirea de la DNA.

Fostul secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Răzvan Murgeanu a declarat vineri, la ieşirea de la DNA, că discuţia sa cu Liviu Dragnea pe tema Tel Drum la momentul la care ministerul a primit o înştiinţare din partea auditorilor DG Regio a fost una "informală, care a durat exact cinci minute", actualul lider PSD fiind interesat "ce se poate întâmpla şi care pot fi consecinţele".

"El a întrebat care e situaţia. Îmi aduc aminte, erau două chestiuni foarte clare. Una era legată de o posibilă apartenenţă a firmei ca şi cum ar fi a lui, mă rog, lucru care nu aveai cum să-l dovedeşti, şi mai era ceva legat de o condiţie suspensorie în licitaţie. Nu mi aduc aminte acum exact, dar era ceva restrictiv" a spus Murgeanu
 
Întrebat dacă e vorba despre utilajul la care fac referire procurorii, el a răspuns: "Probabil că ăla".
 
 Solicitat să precizeze cine a stabilit întâlnirea, Răzvan Murgeanu a spus că Liviu Dragnea a stabilit-o şi a precizat că s-au întâlnit în benzinărie în anul 2011 pentru că venea de la ţară.
 
Murgeanu a mai spus că auditul în urma căruia a primit reclamaţii ministerul nu era făcut numai pentru judeţul Teleorman, ci pentru patru sau cinci judeţe.
 
"În cazul Teleorman erau suspiciuni, cea mai importanta pentru care ar fi fost o mare problemă,  pentru că însemna sută la sută corectie, acea suspiciune se referea că acea firmă Tel Drum ar putea să aparţină lui Liviu Dragnea. Asta era tot", a subliniat Răzvan Murgeanu.
 
El a explicat cum s-au aplicat corecţiile financiare, respectiv că s-a aplicat în cazul Tel Drum o corecţie financiară în baza unei condiţii "care putea fi considerată cu dedicaţie".
 
"Şi pe aceea i s a dat 25% pentru că pe cea ca e firma lui Dragnea, nu aveai cum să dovedeşti chestiunea asta" a spus Murgeanu.
 
El a precizat ca l-a întrebat pe Liviu Dragnea la acel moment dacă Tel Drum e firma lui şi acesta a negat.

Ce este DG Regio

DG Regio este chiar departamentul UE condus acum de Corina Crețu. DG REGIO elaborează și pune în aplicare politicile Comisiei în materie de politică regională.
 



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria