DEZVĂLUIRE/Norica Nicolai i-a CERUT lui Cioloș să-l GRAȚIEZE pe Voiculescu!

DEZVĂLUIRE/Norica Nicolai i-a CERUT lui Cioloș să-l GRAȚIEZE pe Voiculescu!

Europarlamentarul Cristian Preda a dezvăluit că Norica Nicolai i-a cerut premierului Dacian Cioloş să susţină graţierea patronului trustului Intact, Dan Voiculescu. Infractorul Dan Voiculescu îşi execută pedeapsa de zece ani de închisoare la Penitenciarul Rahova şi ar putea să scape din puşcărie dacă ar beneficia de o graţiere pe care o poate da numai preşedintele României, Klaus Iohannis. Preda spune că Norica Nicolai i-ar fi cerut lui Dacian Cioloş "graţierea" patronului Antena3 unde europarlamentarul aflat acum în ALDE, după excluderea din PNL, este invitat aproape permament.

Europarlamentarul Cristian Preda relatează, pe Facebook, că Norica Nicolai i-a cerut premierului Dacian Cioloş să îl graţieze pe patronul trustului Intact, Dan Voiculescu, dezvăluie  Mircea Marian în Evz.

"A cerut grațiere (deși nu premierul are atribuția) și Norica Nicolai, la ultima întâlnire a lui Cioloș cu deputații europeni", a comentat Preda, pe Facebook, la o discuţie despre faptul că angajaţii Antenei 3 încearcă să îşi salveze patronul aflat în închisoare.

Cristian Preda a spus că Dacian Cioloş nu a făcut publică întâlnirea cu europarlamentarii. "Am întrebat-o atunci direct pe liberala Norica dacă îl are în vedere pe Voiculescu și a zis, fără să clipească, da", a susţinut Preda.

Întâlnirea premierului Dacian Cioloş cu europarlamentarii români s-a desfăşurat la 16 februarie. După discuţii, Cioloş a spus presei că le-a propus europarlamentarilor români să aibă întâlniri lunare la București pentru un schimb de opinii referitor la problemele de pe agenda europeană.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…