DEZVĂLUIRE/Norica Nicolai i-a CERUT lui Cioloș să-l GRAȚIEZE pe Voiculescu!

Europarlamentarul Cristian Preda a dezvăluit că Norica Nicolai i-a cerut premierului Dacian Cioloş să susţină graţierea patronului trustului Intact, Dan Voiculescu. Infractorul Dan Voiculescu îşi execută pedeapsa de zece ani de închisoare la Penitenciarul Rahova şi ar putea să scape din puşcărie dacă ar beneficia de o graţiere pe care o poate da numai preşedintele României, Klaus Iohannis. Preda spune că Norica Nicolai i-ar fi cerut lui Dacian Cioloş "graţierea" patronului Antena3 unde europarlamentarul aflat acum în ALDE, după excluderea din PNL, este invitat aproape permament.

Europarlamentarul Cristian Preda relatează, pe Facebook, că Norica Nicolai i-a cerut premierului Dacian Cioloş să îl graţieze pe patronul trustului Intact, Dan Voiculescu, dezvăluie Mircea Marian în Evz.

"A cerut grațiere (deși nu premierul are atribuția) și Norica Nicolai, la ultima întâlnire a lui Cioloș cu deputații europeni", a comentat Preda, pe Facebook, la o discuţie despre faptul că angajaţii Antenei 3 încearcă să îşi salveze patronul aflat în închisoare.

Cristian Preda a spus că Dacian Cioloş nu a făcut publică întâlnirea cu europarlamentarii. "Am întrebat-o atunci direct pe liberala Norica dacă îl are în vedere pe Voiculescu și a zis, fără să clipească, da", a susţinut Preda.

Întâlnirea premierului Dacian Cioloş cu europarlamentarii români s-a desfăşurat la 16 februarie. După discuţii, Cioloş a spus presei că le-a propus europarlamentarilor români să aibă întâlniri lunare la București pentru un schimb de opinii referitor la problemele de pe agenda europeană.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se strânge lațul. Cine ar fi făcut poza dată la PSD și cine sunt cei 3 liberali care nu apar în imagine. Firel…

2 VIDEO Imagini șocante la New York, cu mașinile NYPD intrând în protestatari

3 Crunt articol! Slabă țară suntem! Mari jigodii avem în funcții-cheie!

4 VIDEO Senatoare PSD, nevasta baronului Buzatu: „În momentul ăsta se extrag informații din noi. S-ar putea să f…

5 Tovarășul Yau Mu Ye

recomandări

Te ia DNA: Mitu Augustin

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum piatra asta sare de 88 de ori peste apă