Dezvăluiri INCENDIARE ale finului despre Sevil Shhaideh! Trece peste cadavre și nu te uită ușor! Dragnea MINTE, i-a fost NAȘ!

Dezvăluiri INCENDIARE ale finului despre Sevil Shhaideh! Trece peste cadavre și nu te uită ușor! Dragnea MINTE, i-a fost NAȘ!

Shhaideh, descrisă de o rubedenie. Dezvăluiri despre soț! Metin Cerchez, fost deputat al minorităţii turco-tătare şi fost membru în comisia de securitate naţională, o descrie pe Sevil Shhaideh pe Blogul  său. Nepotul actorului Hamdi Cerchez, fost colaborator OTV şi condamnat pentru cazul „strigoiul din Medgidia“ (când a ajutat nişte musulmani să dezgroape o femeie şi să-i înfigă un ţăruş în inimă), Metin Cerchez spune că Sevil este naşa lui de cununie din 1994 şi verişoară mai îndepărtată, prin tată.

După ce o portretizează pe Sevil, Cerchez îşi exprimă temerea privindu-l pe Akram Shhaideh: „Viaţa lui Sevil ia o cale ascendentă sub umbrela lui Liviu Dragnea. Îl cunoaşte pe sirianul Shhaideh şi în scurt timp - curios de scurt - devine doamna Shhaideh. Akram Shhaideh e o fire mai dură specifică mai degrabă serviciilor secrete. Venit în 2010 - dar nu cred, pentru că ştie prea bine româneşte, pentru un doctorat la ASE, Shhaideh a fost profesor la Universitatea Ovidius, dar şi angajat la Consiliul Judeţean Constanţa, unde e implicat în aşa-zisa împădurire cu salcâmi care i-a adus lui Nicuşor Constantinescu alt dosar penal cu pagube de milioane de euro“, scrie Metin Cerchez.

 Cine este Sevil Shhaideh Sumanariu Geambec?

„Este nasa mea de cununie din 1994 si versioara mai indepartata prin tata .Tatal ei domnul Geambec era masinist-scenograf la Teatrul Fantasio acolo unde a avut o relatie de prietenie cu regretatul actor de comedie,unchiul meu-Hamdi Cerchez !Mama lui Sevil lucreaza cu dragoste de o viata la Teatrul de Papusi si la virsta ei este de o vitalitate rar intilnita.Dl Geambec il asemanam cu pozele lui Mos Craciun-rotund in obraji si cu privire blinda.Sevil a crescut in lumea artelor ,ii placeau petrecerile din liceu si de la facultate-ASE BUcuresti -Planificare si Cibernetica Economica, unde eram colegi...Mergeam acasa la ea in Tomis Nord la blocul de linga Scoala 7 la aniversari sau"chindii"Era o viata boema ,frumoasa fara exagerari!Apoi in Bucuresti ne vedeam la Camin-in Piata Romana-camera de la ultimul etaj sau in MOXA!

A fost atit la Liceul de Matematica Fizica Mircea cel Batrin -colegi ,ea cu doi ani mai mica,cit si la Facultatea de Cibernetica una dintre cele mai bun eleve...In ASE a cochetat cu grupul de comedie al Facultatii fiind apropiata de profesorii Bran,Dodescu,Porojan etcFire deschisa si pusa pe sotii si glume era sarea si piperul distractiei in tabere cum a fost cea din Baia Mare-Poiana Soarelui...

Fire ambitioasa ,dupa facultate se angajeaza la Consiliul Judetean Constanta ajutata de bunul prieten de familie Dumitru Lungu ,vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta.Avea un birou mic la intrarea in Consiliu...Apoi vine clipa in care la conducerea Consiliului Judetean vine mafia lui Nicusor Constantinescu si Mazare Radu.Ii ia locul directorului ptr dezvolatare si fonduri europene Bragaru!Atunci i am zis sa aiba grija sa nu semneze in locul lui Nicusor Constantinescu ,sa nu faca ilegalitati.

Din acea clipa relatiile dintre noi se mai racesc.Ulterior Nicusor Constantinescu e condamnat in mai multe dosare penale,intr unul fiindd condamnat la 15 ani de inchisoare.Asa se imprieteneste cu Liviu Dragnea, atunci presedinte al Consiliului Judetean Teleorman din partea PD.Acesta e ales presedinte al Asociatiei Consiliilor Judetene iar Sevil Sumanariu Geambec pe atunci-este aleasa sefa a Asociatiei Informaticienilor dijn Adminstratita Publica. Asa se cunoaste si cu serviicile secrete si cu cei din SUA!!!

Liviu Dragnea tradeaza PD si vine in PSD in familia lui Radu Mazare si directorul de atunci pe fonduri europene, Sevil Sumanariu,ii da un contract gras de asfaltare-la misto(sa vedeti cum arata soseaaua)a centurii Nazarcea-Ovidiu-Poarta Alba!Milioane de euro pe apa simbaetei ptr firna TelDrum a lui Liviu Dragnea din Teleorman .Asa se imprietenesc la greu. Ma uitam cum Liviu Dragnea se lauda ca era sef al Consiliilor Judetene din toata tara dar judetul sau ,Teleorman a devenit sub conduverea sa cel mai sarac din tara si nu a atras fonduri europene adevarate!

Maritată cu medicul din Iasi Cristi Sumanariu Sevil a vrut o viata linistita.Un moment crucial, intim ,a facut o sa se dedice doar carierei si a aparut divortul.Erau nasii de cununie ai mei!A fost un moment greu.Cununati de Sevil ne vizitam de Bayram si sarbatori.Era frumos...Dupa divort urmeaza o dieta grea si slabeste mult...Dar viata ei ia o cale ascendenta sub umbrela lui Liviu Dragnea.Il cunsoaste pe sirianul Shhaideh si in scurt timp-curios de scurt- devine doamna Shhaideh .

La nunta si cununia ce au avut loc la Pavilonul Expozitional din Mamaia al Consiliului Judetean Constanta am fost si eu invitat cu familia.Am fost si noi martori ptr ca nasi-si nu martori cum au dezinformat, au fost Liviu Dragnea si Nicusor Constantinescu-care si au pus si fesuri turcesti in cap.Nunta a avut loc conform legilor romanesti deci nu au fost martori ci nasi.Daca erau in Turcia erau martori!

Shhaideh e o fire mai dura specifica mai degraba serviciilor secrete.Venit in 2010 -dar nu cred,ptr ca stie prea bine romaneste, ptr un doctoratla ASE si e si profesor la Universitatea Ovidius dar si angajat la Consiliul Judetean Constanta unde e implicat in asa zisa impadurire cu salcimi care i a adus lui Nicusor Constantinescu alt dosar penal cu pagube de milioane de euro!Era angajat si la RAJA, dar eu nu l am cunoscut in aceasta postura!

Sevil Shhaideh Geambec Sumanariu este o fire dura,ambitioasa care nu prea pierde. Trece peste cadavre si nu te uita usor!Sta pe str Siretului colt cu Dacia, intr un apartament mic dat de RAEDPP si cumaparat ulterior.Am fost atit in casa aia cit si in blocul din Tomis Nord.Nu exista un lux deoerbit.

Ca om poate fi prim minstru chiar daca scheletele din sifonierul sotului o mai impiedica uneori.Stim ca toti sirienii erau racolati de securitate si ulterior SRI si SIE si faceau afacerile necurate de miliarde de euro dind spagile de rigoare politicenilor,celor de la Garda Financiara,ANAF ,politie si parchet...In mare, ea este GEAMBEC SUMANARIU SHHAIDE SEVIL!”





Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale