Dezvăluiri incendiare după FCSB – CFR Cluj: Ce s-a petrecut în vestiar, la pauză

Dezvăluiri incendiare după FCSB – CFR Cluj: Ce s-a petrecut în vestiar, la pauză

Nu doar Andrea Mandorlini, antrenorul ardelenilor, a atacat arbitrajul după FCSB – CFR Cluj (1-0), ci și președintele oaspeților, Cristi Balaj (51 de ani), fost mare central internațional.

Cristi Balaj, președinte CFR Cluj

Acesta a acuzat prestația lui Bîrsan, spunând că arbitrul întâlnirii a cedat unor presiuni făcute de formația gazdă. „La pauză, îmi spuneau jucătorii și Panin (n.r. – team-manager CFR) că oficiali de la FCSB au strigat în drumul spre vestiare către Bîrsan. Au tăbărât pe el. Oficialii lui FCSB au făcut asta! Atât timp când n-am fost acolo, nu pot da nume. Trebuie să se pună un semn de întrebare. Mi s-a comunicat că s-a pus presiune pe arbitru. Iar acesta a dat un penalty cu alibi! N-a putut să facă față presiunii“, a declarat Balaj pentru Fanatik.

Balaj a analizat apoi faza penalty-ului primit de FCSB: „La meciuri internaționale nu sancționezi un astfel de contact, căderea lui Compagno a fost exagerată. Un asemenea meci nu mi se pare corect să fie decis în urma unui contact atât de ușor, amplificat de căderea atacantului. Trebuia să aibă aceeași sensibilitate și la faza hențului (n.r. – comis de Dawa). Din punctul meu de vedere, arbitrul nu trebuia să intervină la niciuna dintre faze“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat