DEZVĂLUIRI/Un SLUGOI al lui Ghiță, plătit REGEȘTE cu 24.000 euro lunar! Amănunte INCENDIARE!

DEZVĂLUIRI/Un SLUGOI al lui Ghiță, plătit REGEȘTE cu 24.000 euro lunar! Amănunte INCENDIARE!

Frate, în ce țară trăim? Câți d-ăștia se mai ascund ca șobolanii prin cotloanele statului român? Darius Meșca (PSD), un slugoi al lui Sebastian Ghiță, a fost reconfirmat recent, prin e-mail, director general al Electrica Muntenia până pe 30 iunie 2017! Consiliul de Administrație al monopolului regional de distribuție a energiei electrice Electrica Distribuție Muntenia Nord a aprobat, în urmă cu două săptămâni, prelungirea până la jumătatea anului viitor a mandatului actualului director general, Darius Meșca, aflat în fruntea companiei de 4 ani, din octombrie 2012, dezvăluie Profit.ro.

Astfel, în 14 octombrie 2016, CA-ul Electrica Distribuție Muntenia Nord a decis "aprobarea prelungirii duratei contractului de mandat în baza căruia dl. dr. ing. Darius Dumitru Meșca îndeplinește funcția de director general al Electrica Distribuție Muntenia Nord SA, până la data de 30.06.2017, urmând ca viitorul Consiliu de Administrație ce va fi numit în decembrie 2016 să aibă ca obiectiv prioritar numirea directorului general pentru un mandat de 4 ani", se arată în hotărârea Consiliului.

Potrivit documentului citat, deciziile CA din 14 octombrie au fost luate "fără întrunire, comunicarea realizându-se prin corespondență electronică (corespondența purtată și voturile exprimate fiind listate și depuse la dosarul ședinței)".

Darius Meșca, director general al Electrica Distribuție Muntenia Nord din octombrie 2012, a avut anul trecut, în baza contractului de mandat semnat cu compania, venituri totale de peste 1,3 milioane lei, respectiv aproape 109.000 lei pe lună (circa 24.500 euro lunar).

La alegerile locale din vara acestui an, Darius Meșca a fost reales în funcția de membru al Consiliului Județean Prahova din partea PSD, pe care o ocupa de la scrutinul trecut, din 2012. Anterior, el fusese consilier al președintelui CJ Mircea Cosma. În perioada 2005-2009, Meșca a fost secretar de stat însărcinat cu sectorul energetic în cadrul Ministerului Economiei.

Directorul general al Electrica Distribuție Muntenia Nord este unul dintre apropiații deputatului și omului de afaceri Sebastian Ghiță, soția lui Meșca cumulând anul trecut venituri salariale totale de 80.664 lei (circa 6.700 lei pe lună) de la 3 firme controlate indirect de Ghiță, respectiv Asesoft International, Asesoft Technologies și Sunsmart Integrare IT, potrivit declarației de avere a lui Meșca.

Numele lui Meșca apare și în dosarul Hidro Prahova al DNA, în care Ghiță este acuzat de sprijinire a unui grup infracțional organizat care viza fraudarea unor fonduri europene destinate executării de lucrări de canalizare la Comarnic. Darius Meșca nu are nici o calitate în acest dosar.

În 2015, pe lângă salariul de director general al Electrica Distribuție Muntenia Nord, Darius Meșca a mai avut venituri de 106.625 lei ca administrator al companiei de stat Conpet Ploiești, 15.000 de lei ca membru în CA chiar la Electrica Distribuție Muntenia Nord și 9.432 de lei în calitate de consilier județean PSD la Prahova. De asemenea, a încasat circa 5.000 de lei ca arbitru de volei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…

5 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …