DGPMB: Cinci suspecţi au fost reţinuţi pentru că au bătut un bărbat în sectorul 3

DGPMB: Cinci suspecţi au fost reţinuţi pentru că au bătut un bărbat în sectorul 3

Cinci bărbaţi au fost reţinuţi pentru lovire şi alte violenţe şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce au bătut un bărbat pe fondul unor neînţelegeri pe care acesta din urmă le-a avut cu două femei într-o sală de fitness din sectorul 3 al Capitalei.

Potrivit Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), ancheta a fost declanşată în urma unei plângeri penale în care un bărbat de 50 de ani reclama faptul că la data de 11 iulie, în jurul orei orei 11,30, în timp ce se afla în faţa unui complex comercial, a fost agresat fizic de mai multe persoane necunoscute. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate au fost identificaţi şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 34 şi 45 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.

DGPMB precizează că miercuri au fost puse în executare şase mandate de percheziţie domiciliară şi 9 mandate de aducere, fiind identificate şi ridicate mai multe bunuri care ar fi putut fi folosite la comiterea faptelor.

Bănuiţii au fost conduşi la sediul subunităţii pentru audieri, stabilindu-se în sarcina acestora că la data de 10 iulie , în jurul orelor 10,30, în timp ce persoana vătămată se afla în interiorul unei săli de fitness, situată într-un complex comercial din sectorul 3, pe fondul unor neînţelegeri cu privire la folosirea unui aparat de fitness, a avut discuţii contradictorii cu două femei, care l-au ameninţat că se vor răzbuna prin intermediul soţilor.

A doua zi, în timp ce persoana vătămată se afla în faţa complexului comercial, şase bărbaţi l-ar fi agresat fizic, ulterior fiind transportată la o unitate de specialitate pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cu cinci bărbaţi în stare de reţinere.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...