DGPMB: Doi bărbaţi - reţinuţi pentru proxentism, în urma unor percheziţii

DGPMB: Doi bărbaţi - reţinuţi pentru proxentism, în urma unor percheziţii

Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru proxenetism, după ce poliţiştii Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti.

"Din datele şi probele administrate în cauză de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Sector 3, a rezultat presupunerea rezonabilă că în perioada decembrie 2021 - până în prezent, doi bărbaţi, în vârstă de 23, respectiv 44 de ani, ar fi înlesnit unor femei practicarea prostituţiei, cu scopul obţinerii de foloase materiale", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, vineri, AGERPRES.

Din investigaţiile desfăşurate a rezultat că bănuiţii ar fi pus la dispoziţie o locaţie din sectorul 3 al Capitalei, iar prin postarea de anunţuri în care se ofereau servicii sexuale contra cost ar fi identificat potenţialii clienţi.

Cei doi bărbaţi ar fi perceput jumătate din banii obţinuţi de la clienţi.

Joi au fost puse în executare două mandate de percheziţie domiciliară în Capitală, persoanele depistate fiind conduse la audieri. Pe parcursul percheziţiilor au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă, precum şi o sumă de bani.

"În baza probatoriului administrat, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală", arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigaţii Criminale - Sector 3, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro