DGPMB: Jurnalistă condusă la Poliţie după protestul de la Palatul Parlamentului; ea a părăsit sediul după scurt timp

DGPMB: Jurnalistă condusă la Poliţie după protestul de la Palatul Parlamentului; ea a părăsit sediul după scurt timp

O jurnalistă care s-a aflat, marţi, la locul săvârşirii unor fapte ilegale legate de protestul împotriva certificatului verde de la Palatul Parlamentului, a fost dusă la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) şi a părăsit în scurt timp sediul instituţiei, potrivit biroului de presă al DGPMB.

"În urma evenimentelor de la Parlament, de ieri, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor, au fost declanşate verificări de către Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti. În acest sens, mai multe persoane au fost invitate la sediul Poliţiei, pentru a oferi date suplimentare cu privire la derularea evenimentelor, avându-se în vedere că au fost prezente la locul sâvârşirii unor fapte ilegale. Printre aceste persoane s-a regăsit şi o femeie", arată sursa citată.

Cea în cauză a acceptat şi a fost adusă la sediul DGPMB, în jurul orei 22,00, de către doi poliţişti.

"În urma discuţiilor de la sediul Poliţiei, s-a stabilit că aceasta a fost prezentă la evenimentele de la Parlament, în calitate de jurnalist, în vederea realizării unui material de presă. Menţionăm că jurnalista a părăsit în scurt timp sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti", precizează Poliţia Capitalei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...