DGPMB: Percheziții în București la o persoană bănuită că ar fi jefuit o bancă din Sectorul 4

DGPMB: Percheziții în București la o persoană bănuită că ar fi jefuit o bancă din Sectorul 4

Polițiștii bucureșteni au efectuat, miercuri, trei percheziții domiciliare în Capitală pentru depistarea bărbatului care la finalul săptămânii trecute, sub amenințarea unei arme, ar fi sustras de la o bancă din Sectorul 4 aproximativ 70.000 de lei.

* Jaf armat la o bancă din Sectorul 4 al Capitalei

"Miercuri, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB) sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 au efectuat 3 percheziții domiciliare în București și au pus în aplicare 1 mandat de aducere, în vederea depistării bărbatului care la data de 25 mai, sub amenințarea unei arme, ar fi sustras dintr-o bancă din sectorul 4 suma de 69.000 lei", se precizează într-un comunicat al DGPMB transmis miercuri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, la percheziția efectuată la o locuință din Sectorul 4 a fost depistat bărbatul, în vârstă de 27 de ani, suspect de săvârșirea faptei și a fost găsită suma de bani, în valută, reclamată ca fiind sustrasă de către bancă, reprezentând un procent de aproximativ 70% din prejudiciu.

"Din cercetările efectuate până în acest moment a reieșit faptul că bărbatul și-ar fi pregătit din timp activitatea infracțională, s-ar fi folosit de un autoturism pentru a-și asigura scăparea și imediat după săvârșirea infracțiunii și-ar fi achiziționat alte obiecte de vestimentație și un alt rucsac. Cu privire la arma folosită se fac cercetări în vederea identificării acesteia și stabilirii cu exactitate a tipului ei și a condițiilor legale de deținere", se arată în comunicat.

Bărbatul urmează să fie condus la sediul Serviciului Investigații Criminale al Poliției Capitalei în vederea audierii și stabilirii cu exactitate a împrejurărilor săvârșirii faptei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...