DGPMB: Suspect de cinci furturi din autoturisme, depistat şi reţinut de poliţiştii Secţiei 1

DGPMB: Suspect de cinci furturi din autoturisme, depistat şi reţinut de poliţiştii Secţiei 1

Poliţişti de la Secţia 1 au depistat pe un bulevard din Capitală, într-un autoturism, ca pasager, un bărbat faţă de care era emis un mandat de aducere, fiind suspect în comiterea a cinci infracţiuni de furt din maşini.

"Cu ocazia interceptării, cei doi ocupanţi au încercat să fugă, dar au fost blocaţi de autospeciala de Poliţie. Din verificări a rezultat faptul că bărbatul care se afla la volan nu poseda permis de conducere. Ambele persoane au fost conduse la subunitatea de Poliţie pentru audieri", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, sâmbătă, AGERPRES.

Potrivit Poliţiei, bărbatul faţă de care era emis mandat de aducere ar fi sustras, în intervalul 12 aprilie - 30 iunie, din cinci autovehicule parcate, prin spargerea geamului, mai multe laptopuri, precum şi alte bunuri rămase la vedere.

"Cercetările sunt continuate de Secţia 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii a cinci infracţiuni de furt, cu bărbatul în stare de reţinere", arată sursa citată.

În cazul bărbatului care îl însoţea a fost întocmit dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...