DGPMB: Trei bărbaţi audiaţi într-un dosar de înşelăciune

DGPMB: Trei bărbaţi audiaţi într-un dosar de înşelăciune

Poliţişti din cadrul DGPMB, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au pus în aplicare miercuri cinci mandate de percheziţie domiciliară, pe raza judeţului Prahova, într-un dosar privind săvârşirea unei infracţiuni de înşelăciune, fiind depistaţi şi conduşi la Secţia 20 Poliţie trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 39 de ani.

Potrivit DGPMB, la data de 24 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 20 au fost sesizaţi de o femeie, în vârstă de 60 de ani, cu privire la faptul că a fost înşelată de un bărbat, căruia i-a dat un autoturism, împreună cu o cheie şi xerocopii de pe cartea de identitate şi certificatul de înmatriculare ale vehiculului în vederea cumpărării, ulterior aflând că autoturismul a ajuns în posesia unei alte persoane.

În urma verificărilor efectuate a reieşit că bărbatul în cauză a înstrăinat autoturismul fără ştiinţa persoanei vătămate unor bărbaţi din judeţul Prahova care, folosindu-se de mijloace frauduloase, au obţinut duplicate ale documentelor de identificare a autoturismului şi ulterior l-au vândut unei alte persoane, cu suma de 52.000 de euro.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova şi al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...