DGPMB: Un jandarm, aflat la cumpărături cu familia, a prins în flagrant un bărbat care a sustras telefonul unei fete

DGPMB: Un jandarm, aflat la cumpărături cu familia, a prins în flagrant un bărbat care a sustras telefonul unei fete

Un jandarm, aflat în timpul liber, a surprins în flagrant, un bărbat care a sustras telefonul unei fete, în zona unor magazine de pe strada Halelor din sectorul 3 al Capitalei, informează DGPMB, într-un comunicat transmis vineri AGERPRES.

Conform sursei citate, jandarmul, care se afla la cumpărături împreună cu soția și copilul său, a observat un grup de bărbați suspecți care urmăreau două fete. El a continuat să observe atent acțiunea bărbaților, timp în care unul dintre aceștia i-a sustras uneia dintre fete telefonul din buzunar. Jandarmul a intervenit imediat și l-a imobilizat. Ulterior, a solicitat sprijin unui echipaj de jandarmi, care, în urma verificărilor, a stabilit faptul că suspectul este recidivist și, în trecut, a mai executat trei pedepse privative de libertate.

În cauză au fost întocmite acte de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, acestea urmând a fi predate, împreună cu făptuitorul, organelor competente, pentru continuarea cercetărilor.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro