Diana Șoșoacă, o nouă vizită la Ambasada Rusiei. „Opriți războiul, vesticilor! Vrem pace!”

Diana Șoșoacă, o nouă vizită la Ambasada Rusiei. „Opriți războiul, vesticilor! Vrem pace!”

Diana Șoșoacă s-a aflat pe 7 iunie la Ambasada Rusiei în România pentru a sărbători alături de ambasadorul Valeri Kuzmin Ziua Națională a Rusiei.

Diana Șoșoacă, alături de ambasadorul Kuzmin

Tot mai dese sunt vizitele senatoarei Diana Șoșoacă la Ambasada Rusiei. Ultima acțiune la care a participat a avut loc pe data de 7 iunie, când s-a sărbătorit, în avans, Ziua Națională a Rusiei. Ea s-a fotografiat cu ambasadorul Valeri Kuzmin și a postat pe Facebook un mesaj în care cere occidentului să oprească războiul din Ucraina.

„Hai cu acuzațiile! Invit presa să înceapă elucubrațiile cu care ne-am obișnuit! Da, am fost și astăzi la Ambasada Federației Ruse pentru că am fost invitată cu ocazia Zilei Naționale! Opriți războiul, vesticilor! Vrem pace!”, a scris Șoșoacă pe contul său de Facebook.

Potrivit unui mesaj postat pe Facebook de Ambasadei Rusiei, ambasadorul Valeri Kuzmin a menționat că „regimul lui Zelenski intensifică operațiunile teroriste în zona de frontieră și adâncurile Rusiei în încercări disperate de a inversa situația de pe front, unde Forțele Armate Ruse resping cu succes contraofensiva forțelor armate ale Ucrainei larg mediatizată de toamnă, iarnă și de vară şi continuă să-l împingă pe banderoviții într-o serie de direcții”.

Recent, senatoarea Diana Șoșoacă a declarat într-un interviu pentru EurAsia Daily că România este o „colonie” , că europenii și americanii vor distrugerea Rusiei, iar Ucraina deține ilegal teritorii.

În cadrul interviului pentru publicația rusă EurAsia Daily senatoarea din Parlamentul României preia mai multe teme ale propagandei ruse, într-un discurs anti-Occident și susține că Uniunea Europeană „și-a pierdut esența creării” și „se va destrama pas cu pas” și că Ucraina deține și ar trebui „să renunțe la teritorii care nu-i aparțin”.

„România nu este partener strategic al USA, pentru că o astfel de poziție ar însemna egalitate în drepturi și obligații. În concepția SUA, România este o palmă de pământ pe care o folosește după bunul său plac, în funcție de interesele sale și în momentele interesante pentru ei. România nici măcar colonie nu este, pentru că o colonie are drepturi”, a susținut senatoarea.

Nu este prima dată când Diana Șoșoacă se afișează cu oficialii ruși. Ea s-a fotografiat cu ambasadorul rus și în luna mai, la recepția organizată de Ambasada Rusiei cu ocazia aniversării a 78 de ani de la victoria Aliaților împotriva puterilor Axei în cel de-al Doilea Război.

În cursul anului trecut, Șoșoacă a mers de trei ori la Ambasada Rusiei la București.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?