Dică (FCSB): Trebuie să fim atenți, Astra a făcut meciuri bune chiar dacă a schimbat mulți jucători

Dică (FCSB): Trebuie să fim atenți, Astra a făcut meciuri bune chiar dacă a schimbat mulți jucători

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că formația sa trebuie să fie foarte atentă în meciul cu Astra Giurgiu, grupare care a făcut jocuri bune în acest debut de sezon chiar dacă a schimbat mulți jucători în vară.

"Întâlnim o echipă bună a campionatului, chiar dacă a schimbat mulți jucători în această vară. Astra a adus jucători cu experiență în Liga I și acest lucru s-a putut observa și în debutul sezonului actual. Astra a făcut meciuri bune, a avut rezultate pozitive și cred că vom avea un meci foarte greu. Se vede în jocul lor că doresc să aibă posesie și să practice un fotbal ofensiv. De la mijloc în sus au jucători care pot face diferența și care se descurcă bine în duelurile unu contra unu. Așa că trebuie să fim atenți. Ca orice echipă, au și eu probleme în defensivă. Sperăm să profităm de acest lucru și să le punem probleme. Noi avem nevoie mereu de victorii pentru că suntem echipa care luptăm pentru câștigarea campionatului. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, să fim concentrați și să câștigăm cele trei puncte", a spus Dică.

Tehnicianul a menționat că în dubla cu Sporting Lisabona din play-off-ul Ligii Campionilor așteaptă din partea fotbaliștilor săi o atitudine diferită față de cea din partida cu CSM Poli Iași de miercuri seară (scor 1-1).

"Pentru meciul cu Sporting trebuie să avem o concentrare mai mare decât la meciul de aseară (n.r. — cu CSM Poli Iași), să avem o atitudine precum cea din partida cu Plzen. Cu siguranță dacă vom avea aceste lucruri atunci vom pune probleme celor de la Sporting Lisabona", a precizat Dică.

Echipa de fotbal FCSB întâlnește, sâmbătă, de la ora 21,00, pe teren propriu, formația Astra Giurgiu, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a a Ligii I.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?