Dică, dezvăluire incredibilă: Situaţie sa salarială, unică în România

Dică, dezvăluire incredibilă: Situaţie sa salarială, unică în România

La FCSB, antrenorul se lasă călcat în picioare de patron. Ce-i drept, pe un salariu foarte bun pentru campionatul intern. După cum Adevărul a scris aici, în cazul lui Anton Petrea (47 de ani), care tocmai a plecat, suma a fost una destul de mare.

Când s-a pus problema revenirii lui Nicoale Dică la FCSB, fostul mare portar, Helmuth Duckadam, a explicat că Dică va bate palma cu Gigi Becali, doar dacă e disperat. Iar Duckadam pare că a avut dreptate! Pentru că, astăzi, la prima sa conferinţă după revenirea la FCSB, Dică a dezvăluit că... n-are salariu!

Ce a spus Nicolae Dică?

*Am venit înaintea unui joc foarte important pentru echipă şi club (n.r. – returul cu Saburtalo de joi, ora 20.30) şi sper să începem cu dreptul.

*Am avut o discuţie cu patronul echipei, de a-mi da libertate şi a-mi pune ideile în aplicare. Pentru mine, ca antrenor, banii sunt pe ultimul loc.

*M-a sunat Gigi Becali, luni dimineaţă, şi am discutat până seara târziu. Eu comunic, ascult ideile celor din jur şi apoi fac ce cred eu.

*Salariu nu există, dar clauză de reziliere există.

*N-aş fi avut nicio problemă în a lucra cu Florin Tănase. Ştiam de luni că Tănase va pleca, aseară am aflat că va pleca de astăzi, pierdem un jucător important, asta e viaţa, voi încerca cu ce avem la dispoziţie să reuşim mâine să ne calificăm.

*Am vorbit despre anumiţi jucători cu patronul, cu MM Stoica. Vom face totul să intrăm în grupe, e bine şi pentru club şi pentru fotbalul românesc.

*Cu Saburtalo trebuie să fim o echipă, să dăm totul pe teren. Eu am nevoie de un grup, nu de individualităţi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

3 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

4 Judecați voi...

5 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...