DICTATURA e aici! Antena 3 a prezentat un DOCUMENT NEPUBLIC al Inspecției Judiciare despre Cristina Tarcea! Șefa Curții Supreme, ca și DEMISĂ de PSD

DICTATURA e aici! Antena 3 a prezentat un DOCUMENT NEPUBLIC al Inspecției Judiciare despre Cristina Tarcea! Șefa Curții Supreme, ca și DEMISĂ de PSD

DICTATURA e aici! Antena 3 a prezentat un DOCUMENT NEPUBLIC al Inspecției Judiciare despre Cristina Tarcea! Șefa Curții Supreme, ca și DEMISĂ de PSD. Da, oameni buni, la televiziunile Partidului se difuzează deja documentele prin care urmează să fie înfierați și acuzați dușmanii! Mihai Gâdea a prezentat un astfel de document duminică seară. Rețineți: un document nepublic, aflat încă în lucru!

Asta la doar câteva zile după ce șefa Curții Supreme a aflat tot de la vuvuzelele Propagandei că este anchetată! Tonul din document arată că șefa Curții Supreme ar putea fi nu numai demisă, ci chiar și dată afară din magistratură! Să fie înjosită total! Doar pentru că n-a vrut să facă așa cum a cerut Dragnea.

Iar Toader, băgat în direct de Gâdea, n-a făcut decât să mai toarne și el gaz pe foc, spunând că el nu crede că a fost vorba despre o eroare, ci mai degrabă, de sfidare! „Eu nu aş vorbi de cuvântul eroare, că judecătorii, la nivelul acela, nu pot fi în eroare când citesc un text care spune limpede să tragă la sorţi aleatoriu. Deci eroarea este, după părerea mea, exclusă. (...) După părerea mea, a fost o evidentă sfidare", a declarat Toader duminică, la Antena 3.

Gâdea a prezentat  la Antena 3 documentul prin care Inspecția Judiciară a pornit o acțiune disciplinară împotriva judecătoarei Cristina Tarcea, șefa ÎCCJ.

Inspectorii judiciari au reținut că președintele Înalte Curți a refuzat nejustificat să îndeplinească îndatoririle de serviciu cu privire la constituirea completurilor de doi și cinci judecători.

Prin refuzul de a implementa dispozițiile de imediată aplicare ale legii 207/2018, 40 de cauze de competența completurilor de 5 judecători și 11 cauze de competența completurilor de 2 judecători nu au fost repartizate aleatoriu unor completuri în compunerea prevăzută de legea în vigoare.

Ca urmare, refuzul președintelui instanței supreme de a aplica noile dispoziții legale are drept consecință nelegala compunere a completurilor de 5 judecători în cauzele înregistrate după 23 iulie 2018, punând în discuție însăși independența și imparțialitatea acestora, încălcându-se astfel garanția dreptului la un proces echitabil, respectiv instanța prevăzută în lege”, se arată în document.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi imagini cu ce-au lăsat americanii în Afganistan...

2 VIDEO Stupoare în Rusia! / Cum arată un convoi militar rusesc cu lansatoare Katiușa din anii `40 și camioane din anii `30

3 VIDEO Imagini ca de la răscoala din 1907 în Franța...

4 Un fost șef în CIA explică de ce Moldova ar trebui să se unească cu România

5 „Cine este bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?” / Scrisoarea de adio lăsată de tatăl criminal înainte să-și ucidă fiul