Dieta ciudată cu care un bărbat a slăbit spectaculos în 100 de zile: „Trei mese pe zi, nimic altceva“. Ce pericol îl paște

Dieta ciudată cu care un bărbat a slăbit spectaculos în 100 de zile: „Trei mese pe zi, nimic altceva“. Ce pericol îl paște

Când s-a hotărât să slăbească, în urmă cu 100 de zile, un bărbat din Nashville a luat o decizie neobișnuită: va mânca de 3 ori pe zi doar preparate fast food. Rețeta a dat rezultate suprinzătoare , însă îl paște un mare pericol.

Bărbatul a mâncat doar fast-food FOTO Shutterstock

Kevin Maginnis, în vârstă de 57 de ani, tată și bunic, a hotărât să slăbească după ce cântarul a arătat 107 kilograme în luna februarie.

În prezent după, 100 de zile, bărbatul cântărește cu 26 de kilograme mai puțin, după ce a consumat doar McDonald's, relatează Fox News

El a explicat ce dietă ciudată a adoptat: "Trei mese pe zi, în fiecare zi, în ultimele 100 de zile, nimic altceva decât McDonald's”, a spus el.

Câte o jumătate de burger la fiecare masă

Maginnis a ținut să precizeze că mănâncă fast food de trei ori pe zi, dar doar câte jumătate de porție la masă.

De exemplu, dimineața își comandă două burritos și o negresă sau o brioșă. Apoi mănâncă doar un burrito și doar jumătate de prăjitură, păstrând restul pentru prânz.

La cină își comandă un meniu Big Mac și mănâncă doar jumătate de burger, jumătate din porția de cartofi și jumătate de plăcintă cu mere, păstrând restul pentru a doua zi.

Pe lângă pierderea în greutate, bărbatul spune că tensiunea arterială și colesterolul sunt foarte bune.

Uimită de faptul că a reușit să slăbească foarte ușor mâncând ce îi place, și soția s-a a început să țină „dieta” acum 65 de zile și a scăpat deja de 8 kilograme.

Riscă să mănânce mai mult

Un medic nutriționist a explicat că există câteva probleme în procesul de slăbire al lui Maginnis. El riscă să pună la loc kilogramele pierdute după ce va începe să mânânce din nou porții normale. Consumând doar fast food, bărbatul nu oferă corpului toți nutrienții de care acesta are nevoie.

Când creierul simte că organismul nu primește suficienți nutrienți și minerale cheie, va crește hormonii foametei în încercarea de a absorbi mai mulți nutrienți esențiali”, a spus Lindsay Allen, un dietetician din Florida.

Dacă nu-i oferi corpului tău decât alimente ieftine, procesate, va simți acest lucru și te va încuraja să consumi mai multe alimente.”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”