Dieta lui Kate Middleton. Băutura pe care o consumă zilnic pentru a-și meníne silueta de prințesă

Dieta lui Kate Middleton. Băutura pe care o consumă zilnic pentru a-și meníne silueta de prințesă

La 41 de ani, Kate Middleton se menține într-o formă fizică demnă de invidiat. Este și motivul pentru care numeroase femei care o admiră s-au arătat interesate de stilul de viață al acesteia, potrivit click.ro .

Prințesa Kate Middleton și Prințul William. FOTO Profimedia

O recentă cercetare efectuată de experții în nutriție de la BarBend a dezvăluit că,oamenii caută des pe Google mesele zilnice ale lui Kate - căutările atingând o medie de 4.600 de accesări pe lună.

Ducesa de Cambridge este extrem de atentă la obiceiurile alimentare zilnice.Dar ce consumă Kate într-o zi? De la un castron consistent de ovăz la o porție sănătoasă de budincă de curmale, iată cu ce își menține ducesa silueta.

Ce mănâncă Kate Middletonîntr-o zi

Ducesa de Wales este o mare fană a ovăzului, pe care îl consumă înainte de a participa la evenimente regale sau de a face exerciții fizice. Preparatul este adesea recomandat ca o masă înaintea exercițiilor de fitness, deoarece acesta eliberează energie pe parcursul întregului antrenament, potrivit site-ului Harper BAZAAR .

Kate Middleton este o persoană activă: aleargă, joacă tenis, face fitness. Pe lângă fulgi de ovăz, prințesa își începe dimineața și cu un smoothie verde, clasic. Optează pentru băuturi pline de antioxidanți, combinând varză kale, spirulină, matcha, spanac și afine.

La prânz, Kate Middleton preferă un meniu de tip vegetarian , compus din salată de pepene verde bogată în antioxidanți, alături de alte fructe suculente amestecate cu avocado, ceapă, castraveți și brânză feta – combinând sănătos arome dulci cu ingrediente sărate.

Kebab de legume și Curry de linte sunt, de asemenea printre alegerile sale, iar din categoria gurstări, măslinele sunt preferatele sale.

Continuarea, în click.ro !

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro