DIICOT: Cultură indoor de cannabis descoperită de anchetatori; un bărbat a fost reținut

DIICOT: Cultură indoor de cannabis descoperită de anchetatori; un bărbat a fost reținut

Procurorii DIICOT, alături de polițiști, au descoperit o cultură de cannabis într-un imobil din județul Călărași, trei bărbați fiind bănuiți că ar fi cultivat mai multe plante în vederea comercializării. În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate 20 de plante uscate de cannabis, peste patru kilograme de cannabis porționat în vederea comercializării, precum și 5.500 de lei, unul dintre suspecți fiind reținut și propus pentru arestare preventivă Tribunalului București.

"În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada 4 noiembrie 2015 — 26 ianuarie 2016, în baza aceleiași rezoluții infracționale, inculpatul Stanciu Tudor a deținut și comercializat importante cantități de cannabis", informează un comunicat al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) remis miercuri AGERPRES.

El a fost propus judecătorilor Tribunalului București pentru arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) remis AGERPRES, se precizează că cei trei bărbați, cu vârste între 22 și 33 de ani, sunt bănuiți că ar fi înființat și întreținut o cultură indoor de cannabis în județul Călărași.

Acțiunea a fost efectuată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale, iar acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul Brigăzii de Jandarmi "Vlad Țepeș".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia