Dinamo, ciuca bătăilor. Cum se face mișto de suporterii ”câinilor” după a treia înfrângere consecutivă în Liga a II-a

Dinamo, ciuca bătăilor. Cum se face mișto de suporterii ”câinilor” după a treia înfrângere consecutivă în Liga a II-a

Dinamo a ajuns la a treia înfrângere consecutivă în Liga a II-a. ”Alb-roșii” au fost învinși acasă, la Clinceni, de Unirea Dej (2-3) și clubul stă pe un butoi cu pulbere. Clasați pe locul 17 din 20 de echipe, dinamoviștii sunt mai aproape de retrogradarea ăn ”C” decât de revenirea în primul eșalon.

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, nu poate scoate echipa din degringoladă

Spiritele s-au inflamat la Clinceni, la finalul meciului. Furioși suporterii „câinilor” și-au vărsat nervii oficialii clubului, în special pe administratorul special Vlad Iacob: „De ce l-ați adus pe Burcă?”, „În ritmul ăsta dispare clubul!”, „Ce aveți de gând să faceți, aduceți jucători?” sau „Nesimțiților, băgați bani!” au fost doar câteva dintre nemulțumirile suporterilor strânși în zona tribunei oficiale.

Supărarea ”câinilor roșii” vine de la faptul că, după ce au creat ”Doar Dinamo București” - DDB, o organizație prin care au încercat salvarea clubului de la faliment, acum sunt luați la mișto de rivalii pe rețelele sociale: ”În curând, DDB va deveni DDC (n.r. - aluzie la faptul că Dinamo ar putea retrograda în divizia C), ba chiar DDD”.

Dănciulescu: ”Oameni neserioși au distrus acest club”

Și Ionel Dănciulescu, fostul atacant și mai apoi oficial la Dinamo, e supărat pentru ce se întâmplă la campionă României de odinioară: „Lucrurile s-au degradat și spre finalul mandatului lui Ionuț Negoiță, și prin faptul că a vândut clubul unor oameni neserioși care au distrus acest club. Dar cred că, din punctul meu de vedere, lucrurile s-au dereglat cel mai rău în ultimii doi ani de zile. Oamenii care au fost la conducerea clublului în ultimii doi ani de zile sunt responsabili pentru tot ce s-a întâmplat la Dinamo. Problema este că nimeni nu-și asumă”, a mai spus fostul oficial de la Dinamo.

Rezultatele ”câinilor” în debutul Ligii secunde:

Spartac București - Dinamo 0-1

Dinamo - Oțelul 1-3

Șirineasa - Dinamo 2-0

Dinamo - Unirea Dej 2-3

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...