Dinamo, devastatoare: A pulverizat FC Argeș și e cu un picior în Superliga VIDEO

Dinamo, devastatoare: A pulverizat FC Argeș și e cu un picior în Superliga VIDEO

FC Argeș a băgat Chindia în „B“, fix după ce gruparea din Târgoviște și-a inaugurat noul stadion, însă, în viitorul sezon, se va duela cu această echipă în liga secundă. Pentru că, luni seară, formația din Trivale s-a prezentat jalnic la meciul cu Dinamo, în turul barajului de menținere / promovare.

Ovidiu Burcă a reușit misiunea imposibilă: readucerea lui Dinamo în Superliga

Ovidiu Burcă a reușit misiunea imposibilă: readucerea lui Dinamo în Superliga

Practic, această „dublă“ a fost rezolvată de Dinamo, după 45 de minute. Pentru că, la pauză, tabela arăta deja 4-0 pentru gazde, după reușitele semnate de Bena (15), Gorka Larrucea (24), Pop (28) și Ghezali (40).

La reluare, sub ochii lui Cristi Borcea, prezent după mulți ani la un meci al roș-albilor, formația pregătită de Ovidiu Burcă și-a continuat recitalul pe „Arena Națională“. Iar FC Argeș, pur și simplu, a făcut implozie! Ceea ce s-a văzut și în minutul 65, când Wesley Jobello (29 de ani) a dat cu tricoul de pământ, la margine, în momentul schimbării. „Jucători cu figuri de fotbaliști. Marele Jobello își dă tricoul jos“, a spus comentatorul Digi Sport, Ionuț Angheluță.

S-a terminat 6-1 pentru Dinamo, după ce Dani Iglesias (56) și Ghezali (62) au punctat și ei, golul de onoare pentru piteșteni fiind înscris de Zebić (55). Seara de coșmar a celor de la FC Argeș a fost întregită, după eliminarea lui Koubemba, în minutul 64, când scorul era deja 6-1 pentru bucureșteni.

Urmează, sâmbătă, returul din Trivale, însă fără nicio miză aproape. La un an după retrogradare, Dinamo are în buzunar o promovare care, la un moment dat, părea imposibilă.

VEZI REZUMATUL MECIULUI DINAMO - FC ARGEȘ

Meciurile rămase pe acest final de sezon

Barajul pentru Conference League

CFR Cluj – FC U Craiova, joi, ora 20.30

Se dispută într-o singură manșă, la Cluj. Câștigătoarea va merge în preliminariile Conference League.

Barajele de menținere / promovare

UTA – Gloria Buzău (0-0 în tur) duminică, ora 21.00

Dinamo – FC Argeș 6-1

Returul e programat pentru sâmbătă, de la ora 21.00. Echipele învingătoare, în aceste două baraje, vor evolua în Superliga, ediția 2023-2024.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 Semnale clare de alarmă că din SUA pleacă un val care ar putea lovi inclusiv Europa

3 „Gata, domnule comandant, mă dau bătut!” / Efectul de domino care a dus la destrămarea frontului din Donețk

4 Abuzuri sexuale la Harrods / «Dă-mi puțin lapte din sânii tăi!». Regina fusese avertizată cu privire la „apucăturile” miliardarului Mohamed Al Fayed

5 Dezvăluiri din documentele militare rusești găsite de ucrainenii intrați în Kursk