Dinamo învinsă de FC Botoşani, scor 3-2, în Liga I

Dinamo învinsă de FC Botoşani, scor 3-2, în Liga I

Formaţia Dinamo a fost învinsă, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-2 (1-1), de FC Botoşani, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I, în care de la echipa bucureşteană au fost eliminaţi doi jucători.

Golurile gazdelor au fost marcate de Fulop '26, Ngadeu '60 şi Roussel '90. Pentru Dinamo au marcat Alexe '41 (penalti) şi Gavrilă '86.

1-0: Fulop a înscris cu un şut de la 6 metri, după o centrare a lui Martinus.

1-1: Alexe a transformat un penalti acordat de centralul Horaţiu Feşnic după ce Acsinte l-a ţinut de tricou în careu pe atacantul dinamovist.

Dinamo a rămas în inferioritate numerică în minutul 57, când Fai a primit al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu.

2-1: Ngadeu a trimis mingea cu capul în poarta apărată de Marc, după un corner executat de Croitoru.

În minutul 74, de la Dinamo a fost eliminat şi Bărboianu, de asemenea după ce a primit al doilea cartonaş galben. După eliminare, acesta i-a dat banderola de căpitan lui Alexe.

2-2: Gavrilă a înscris cu un şut din interiorul careului, după o acţiune personală.

3-2: Roussel a stabilit scorul final cu un şut din 4 metri.

FC Botoşani: Curileac - Patache (Codoban '89), Ngadeu, Tincu, Acsinte - Vaşvari, Danci, M. Croitoru - Fulop (Ivanovici '79), Hadnagy (Roussel '83), Martinus. Antrenor: Leo Grozavu.

Dinamo: Marc - Fai, Ad. Popa II, Cordoş, Grecu - Bărboianu, Miranda (Gavrilă '37), Elton - C. Matei (Filip '68), Alexe, Rotariu (Şerban '59). Antrenor: Flavius Stoican.

Cartonaşe galbene: Acsinte '40, Croitoru '45+1, Tincu '50, Roussel '90 / Fai '23, '57, Elton '44, Bărboianu '51, '74, Grecu '80.

Cartonaşe roşii: Fai '57, Bărboianu '74.

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Micloş Nagy, Mihai Marica - Dan Dreve.

Observatori: Ioan Onicaş, Mihai Stancu.

Înainte de începerea meciului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului fostbalist Călin Zanc, decedat în noaptea de marţi spre miercuri, la 43 de ani, în urma unui accident rutier.

Lovitura de începere a fost dată de un băiat în vârstă de 14 ani, Bogdan Lăzăroi, care suferă de cancer.

La pauză, tehnicianul Leo Grozavu i-a cerut socoteală vehement centralului Horaţiu Feşnic pentru penaltiul acordat echipei Dinamo. Grozavu nu s-a aflat pe banca gazdelor în repriza secundă, el urmărind jocul de după un gard.

Gazdele au inaugurat nocturna stadionului din Botoşani la partida cu Dinamo. La finalul jocului, inaugurarea a fost marcată cu focuri de artificii.

Aceasta este prima înfrângere înregistrată de Dinamo în actuala ediţie a Ligii I.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”