Dinamo și UTA, condamnate să joace, fiecare, patru meciuri de acasă fără spectatori

Dinamo și UTA, condamnate să joace, fiecare, patru meciuri de acasă fără spectatori

Dinamo și UTA se luptă pentru „supraviețuire“ în cele opt runde rămase din play-out, însă tocmai au primit o veste groaznică! Pentru că fiecare formație va fi nevoită să joace patru meciuri de acasă, fără spectatori!

Din cauza huliganilor vor suferi două echipe în play-out. FOTO: Arhiva Adevărul

Decizia anunțată de Comisia de Disciplină vine după incidentele de pe Arcul de Triumf, în ultima etapă din sezonul regulat. Atunci, după cum Adevărul a explicat aici, partida a început cu întârziere din cauza huliganilor.

Acum, după verdictul dat de Comisia de Disciplină, Dinamo va fi privată de susținerea fanilor în meciurile cu Petrolul, Poli Iași, Voluntari și UTA.

Formația arădeană, în schimb, va evolua fără spectatori în partidele cu Botoșani, Hermannstadt, Oțelul și FCU Craiova 1948.

Dinamo și UTA au primit și câte o sancțiune în valoare de 100.000 de lei.

Play-out, prima etapă

U Cluj – Botoșani 3-0

Oțelul – Poli Iași 1-0

Hermannstadt – Dinamo 3-0

UTA – Voluntari 4-3

Petrolul – FC U Craiova 1-0

Clasament

1. U Cluj 24 de puncte

2. Hermannstadt 23p

3. UTA 23p

4. Petrolul 21p*

5. Oțelul 20p

6. Poli Iași 17p*

7. FCU Craiova 16p*

8. Dinamo 15p*

9. Voluntari 14p

10. Botoșani 11p

*echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului în sus.

**Locul 3 din play-off va juca baraj cu caștigatoarea barajului dintre locurile 1 si 2 din play-out pentru un loc în Europa Conference League. Locurile 9 si 10 din play-out retrogradează direct. Locurile retrogradabile 7/8 din play-out joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?