Dinamo, viitor creionat de noii acționari ai clubului: Andrei Nicolescu, dezvăluiri în premieră

Dinamo, viitor creionat de noii acționari ai clubului: Andrei Nicolescu, dezvăluiri în premieră

Aflată pe marginea prăpastiei, cu planul de reorganizare respins într-o primă fază, Dinamo a primit o gură de oxigen, în weekend. Pentru că, vineri, s-a anunțat, în mod oficial, preluarea pachetului majoritar de acțiuni de către firma Red&White, înființată în octombrie 2022. Andrei Nicolescu (avocat de meserie), Dorin Iacob (fost ofițer de miliție) și Eugen Voicu (om de afaceri) sunt cei trei oameni din partea Red&White. Dintre care Eugen Voicu ar fi omul cu bani, un apropiat al fostului președinte dinamovist, Nicolae Badea.

Andrei Nicolescu, acționar Dinamo

Aflată în insolvență, cu planul de reorganizare blocat și cu datorii de 7 milioane de euro, Dinamo pare a fi într-o situație fără ieșire. Andrei Nicolescu însă, cel care deține 60% din acțiunile Red&White, e încrezător că echipa poate fi salvată. În dialog cu prosport.ro , Nicolescu a expus planurile noilor acționari pentru următoarea perioadă.

Ce a spus Andrei Nicolescu?

*Nu pot avansa cifre (n.r. - despre suma pe care e gata să investească rapid). Suntem în plină analiză. Pe termen scurt, cel mai important obiectiv al nostru îl reprezintă finalizarea și aprobarea unui plan nou (n.r. – de reorganizare) în Adunarea creditorilor.

*In paralel, vom relaționa cu toți creditorii noștri pentru a rezolva, în timp util, problemele legate de licență. Totodată, vom realiza și o radiografie a clubului din punct de vedere administrativ pentru a-l reorganiza pe baze moderne, eficiente, profesioniste.

*Așa cum am anunțat și în comunicatul recent, elaborarea și aprobarea unui nou plan constituie o prioritate imediată. Sigur, întelegeți că detaliile acestui proiect trebuie foarte atent gândite, pregătite. Și este nevoie să plecăm de la realități, nu de la dorințe ideale.

*Ne preocupă concret acest aspect, vom discuta cu toți cei direct implicați și, ulterior, vom comunica și public. Transparent, oficial. Nici eu, nici Eugen (n.r. – Eugen Voicu) nu incurajăm zvonistica, jumatățile de adevăruri împachetate cu jumătăti de minciuni, rostogolite pe surse și transformate în argumente la negocieri.

*Cu siguranță, vom coopta și alți antreprenori! E un drum firesc, anunțat, de altfel, și în comunicat. Cred că e util să fac o precizare: nu cautăm, nu ne asteptăm, nu visăm la finanțatori'. Da, vă rog, să puneți și ghilimelele.

*Nu ne imaginăm că vor apărea persoane exotice care să reverse râuri de bani. Nu au apărut și nu s-au revărsat până acum, n-o vor face nici de acum înainte. Și e firesc. Pentru că oamenii care au muncit banii, nu-i revarsă… investesc!

*Cu cap, cu planuri de afaceri, cu etape concrete și criterii bine definite. Astfel de parteneri ne dorim la Dinamo pentru a putea construi sanatos, temeinic și pe termen lung.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale