Dîncu: Nu exclud, dar, cu cea mai mare probabilitate, nu voi participa la următoarea guvernare

Vicepremierul Vasile Dîncu a afirmat, miercuri, că nu exclude să facă parte dintr-o viitoare formulă guvernamentală, însă a precizat că "proiectul său personal" nu este îndreptat spre acest lucru.

Întrebat dacă exclude să facă parte dintr-o viitoare formulă guvernamentală, Vasile Dîncu a declarat că nu a participat în mod intenționat la competiția electorală.

"N-am participat intenționat (...) la această competiție electorală, pentru că primul meu gând este acela de a mă întoarce la instrumentele mele, la universitate, la proiectele mele. Aceasta este prima mea intenție. Sigur că n-am crezut nici că voi fi încă o dată ministru sau vicepremier în acest Guvern, a fost aproape un accident (...) al ființei mele, cum ar spune Nichita Stănescu. Așa încât nu exclud nici în viitor surprize, dar nu mă aștept la asta și, (...) cu cea mai mare probabilitate, nu voi participa la următoarea guvernare, însă depinde sigur de foarte multe — de la vot, de la modul cum se va face majoritatea, (...) de cine vor fi ceilalți oameni care vor face parte din aceste echipe, la stilul de negocieri care se vor face pentru asta. Sunt foarte multe lucruri de care depinde acest lucru, însă proiectul meu personal nu este înspre acest lucru", a spus Dîncu, la Adevărul Live.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cel mai mare furt comis vreodată de un român tocmai s-a mușamalizat. Țara a pierdut peste un miliard de dolari

2 O să aveți un șoc când veți afla cine sunt...

3 Informație / Președintele pregătește din umbră o mutare care poate îngropa definitiv PSD

4 Un erou în locul lui Arafat?

5 În afacerea „10 august 2018” a venit și vremea decontării vinovățiilor individuale

recomandări

Te ia DNA: Catalin Chereches

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake