Diplomat rus: Mintea americanilor, 'misterioasă' precum cea a femeilor

Diplomat rus: Mintea americanilor, 'misterioasă' precum cea a femeilor

Şeful adjunct al Misiunii permanente a Rusiei la ONU, Dmitri Polianski, a comparat mintea americanilor cu cea a femeilor în declaraţii făcute joi seara pentru presă, afirmând că 'uneori' aceasta este 'foarte misterioasă', transmite EFE.

'La fel ca mintea femeilor, mintea americanilor este foarte misterioasă uneori', a afirmat Polianski într-o reacţie ce i-a surprins pe ziariştii acreditaţi la Naţiunile Unite.

Întrebat despre intenţiile SUA în materie de politică externă, diplomatul rus a spus mai întâi că mintea liderilor americani este o enigmă pentru el şi, dacă 'ar putea intra în capul lor', 'unele' răspunsuri pentru presă ar fi mult mai interesante.

Polianski a făcut aceste declaraţii unor jurnalişti care, la început, i-au solicitat o reacţie la decizia secretarului general al ONU, Antonio Guterres, privind crearea unui grup însărcinat să ancheteze presupusele atacuri siriene şi ruseşti asupra unor facilităţi asistate de Naţiunile Unite în provincia Idlib din nord-vestul Siriei.

Reprezentantul adjunct al Moscovei la ONU a criticat decizia, calificând-o drept o 'eroare' şi a subliniat că aceasta reprezintă rezultatul presiunilor exercitate de ţările care vor să împiedice pacea în Siria.

De când a venit la conducerea ONU, Antonio Guterres, s-a remarcat prin apărarea egalităţii între bărbaţi şi femei şi a parităţii între ambele sexe, încercând să desemneze un număr mai mare de femei în funcţii responsabile. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante