Directorul Direcţiei de Cultură Sibiu, candidatul PNL pentru Primăria Sibiu

Directorul Direcţiei de Cultură Sibiu, candidatul PNL pentru Primăria Sibiu

Directorul Direcţiei de Cultură din Sibiu, Răzvan Pop, în vârstă de 35 de ani, a fost desemnat candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Sibiu, declarând că acest oraş reprezintă pentru el "mai mult decât orice pe lumea aceasta".

Directorul Direcţiei de Cultură Sibiu, candidatul PNL pentru Primăria Sibiu

Co-preşedintele PNL Sibiu, Raluca Turcan , a declarat, joi seara, într-o conferinţă de presă, că PNL Sibiu a decis, în unanimitate, ca Răzvan Pop, directorul Direcţiei de Cultură Sibiu, să fie candidatul pentru funcţia de primar la oraşului.

"Pentru a avea o administraţie locală eficientă ai nevoie de oameni profesionişti, oameni integri şi care să slujească interesul public. Electoral ne dorim o performanţă care să provoace, care să ducă proiectele PNL direct spre sibieni. Răzvan Pop este un om în care ne punem multă încredere politică, umană şi electorală, un om care poate să se adreseze direct, tranşant tinerilor din municipiul Sibiu, un om care poate să construiască şi să ofere în dezbatere şi spre realizare proiecte pentru municipiul Sibiu. Decizia ca el să reprezinte PNL la aceste alegeri a fost luată în unanimitate", a declarat Turcan.

Răzvan Pop a declarat, la rândul său, că decizia de a candida a fost una la care s-a gândit foarte mult.

"A fost o decizie pe care am gândit-o foarte serios şi nu a fost o decizie luată în pripă. M-am gândit foarte mult şi, în cele din urmă, am acceptat pentru că Sibiul nu se refuză. Ştiţi cu toţii şi cunoaşteţi dragostea mea pentru Sibiu şi faptul că acest oraş reprezintă pentru mine mai mult decât orice pe lumea aceasta. Tocmai de aceea am decis şi am ales să candidez şi să reprezint PNL în cursa pentru Primăria municipiului Sibiu", a declarat Răzvan Pop.

Întrebat ce şanse are să devină primar la Sibiu într-o cursă în care s-a înscris candidatul Forumului Democrat al Germanilor din România, Astrid Fodor, actual primar interimar, Pop a spus că are "o şansă foarte bună", pentru că este un nou tip de candidat.

"Eu nu am ce să ascund. Nu pot să vin cu teorii abracadabrante şi discut ce vreau să fac, ce pot să fac", a spus el.

Pentru că este director al Direcţiei de Cultură Sibiu şi acest lucru nu îi permite să candideze, Răzvan Pop a spus că îşi va înainta demisia "cât de curând".

Răzvan Pop are 35 de ani şi este necăsătorit. În prezent este şi secretar al Comisiei Zonale a Monumentelor Istorice nr. 9 Sibiu - Alba - Mureş şi consultant al Comisiei pentru Amenjarea Spaţiului Public din municipiul Sibiu. În perioada iunie 2008 - ianuarie 2009, a fost consilier personal al ministrului Culturii şi Cultelor, iar în perioada iuie 2007 - ianuarie 2009 a fost consilier personal al ministrului Justiţiei.

El este absolvent al Facultăţii de Istorie şi Patrimoniu din cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu, iar în prezent este doctorand.

În ianuarie, când primarul interimar al municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a anunţat că va candida din partea FDGR pentru funcţia de primar rămasă vacantă după alegerea lui Klaus Iohannis ca şef al statului, aceasta a fost întrebată dacă se aşteaptă ca PNL să aibă candidat propriu la Primăria Sibiu. Atunci, Astrid Fodor a răspuns: "Fiecare îşi stabileşte strategia, nu contează la ce mă aştept eu, este problema fiecăruia".

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Românca ucisă de rechin în Egipt lipsea de două zile din hotelul de 5 stele în care era cazată

2 Totul se petrece în sectorul românesc al Mării Negre / Priviți, americanii și NATO stau cu ochii pe ruși ca pe butelie

3 Un propagandist al Kremlinului se plânge că rușilor li se scuipă în cafea, când frecventează restaurantele din Europa

4 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au început să facă diferența pe câmpul de luptă în favoarea Ucrainei

5 Șeful armatei SUA / În mod clar, China își construiește capacitatea de a ataca Taiwanul