Directorul general al Loteriei Române, Mihai Păduraru, revocat din funcție

Directorul general al Loteriei Române, Mihai Păduraru, revocat din funcție

Directorul general al Loteriei Române, Mihai Păduraru, a fost revocat din funcție luni, în urma unei hotărâri luate de Consiliul de Administrație al companiei, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul instituției.

"În ședința din data de 21.08.2017, Consiliul de Administrație al C.N. 'Loteria Română' S.A. a hotărât revocarea domnului Mihai Păduraru din funcția de director general al companiei. Începând cu data de 21.08.2017, domnul Dănuț Sporea va asigura interimatul funcției de director general al C.N. 'Loteria Română' S.A. până la numirea de către membrii Consiliului de Administrație a directorului general și încheierea contractului de mandat", se arată în comunicatul citat.

În data de 26 iulie 2017, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Loteria Română a decis revocarea din funcție a directorului general de la acea vreme, Marius Cezar Pantea.

"Astăzi, 26 iulie 2017, Consiliul de Administrație al C.N. Loteria Română S.A., în temeiul responsabilităților și atribuțiilor legale, a decis în unanimitate revocarea din funcția de director general a domnului Cezar — Marius Pantea", notează sursa citată.

Potrivit companiei, până la numirea lui Mihai Păduraru în funcție, interimatul a fost asigurat tot de către Dănuț Sporea.

În 3 aprilie 2017, Adunarea Generală a Acționarilor de la Loteria Română a decis numirea unui nou Consiliu de Administrație al companiei naționale, iar cu acea ocazie s-a stabilit ca Marius Cezar Pantea să fie numit director general.

Pantea l-a înlocuit în funcție, la vremea respectivă, pe Cătălin Alexandru Chesa, care ocupa postul de director general la Loteria Română din septembrie 2016.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

2 PSD, dovada corupției crase! / Muistul sclemberist Teodorovici, artizanul afacerii! / Comisia Europeană a întrerup…

3 Ziua în care Anna Lesko a rupt internetul...

4 Așa o fi?

5 Şeful Corpului de Control al Poliţiei Române, „pedepsit” să-şi stabilească singur sancţiunea după ce a fost pr…