Directorul general al Loteriei Române, Mihai Păduraru, revocat din funcție

Directorul general al Loteriei Române, Mihai Păduraru, revocat din funcție

Directorul general al Loteriei Române, Mihai Păduraru, a fost revocat din funcție luni, în urma unei hotărâri luate de Consiliul de Administrație al companiei, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul instituției.

"În ședința din data de 21.08.2017, Consiliul de Administrație al C.N. 'Loteria Română' S.A. a hotărât revocarea domnului Mihai Păduraru din funcția de director general al companiei. Începând cu data de 21.08.2017, domnul Dănuț Sporea va asigura interimatul funcției de director general al C.N. 'Loteria Română' S.A. până la numirea de către membrii Consiliului de Administrație a directorului general și încheierea contractului de mandat", se arată în comunicatul citat.

În data de 26 iulie 2017, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Loteria Română a decis revocarea din funcție a directorului general de la acea vreme, Marius Cezar Pantea.

"Astăzi, 26 iulie 2017, Consiliul de Administrație al C.N. Loteria Română S.A., în temeiul responsabilităților și atribuțiilor legale, a decis în unanimitate revocarea din funcția de director general a domnului Cezar — Marius Pantea", notează sursa citată.

Potrivit companiei, până la numirea lui Mihai Păduraru în funcție, interimatul a fost asigurat tot de către Dănuț Sporea.

În 3 aprilie 2017, Adunarea Generală a Acționarilor de la Loteria Română a decis numirea unui nou Consiliu de Administrație al companiei naționale, iar cu acea ocazie s-a stabilit ca Marius Cezar Pantea să fie numit director general.

Pantea l-a înlocuit în funcție, la vremea respectivă, pe Cătălin Alexandru Chesa, care ocupa postul de director general la Loteria Română din septembrie 2016.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...