Distracție și siguranță cu ZIZITO Haidy: tricicletă, bicicletă de echilibru și scuter pe un singur cadru

Distracție și siguranță cu ZIZITO Haidy: tricicletă, bicicletă de echilibru și scuter pe un singur cadru

La ce visează părinții? Adesea - ca o baghetă magică să transforme o jucărie în alta într-o fracțiune de secundă. 

Ei bine, ZIZITO Elveția nu oferă o baghetă magică, însă oferă cea mai apropiată variantă drept rezultat - vehiculul pentru copii Haidy 3 în 1, ce reprezintă un mix între o tricicletă, o bicicletă de echilibru și un scuter .

Mai mult, Haidy 3 în 1 este ușor, compact, sigur și gata să vă servească cu fidelitate ani de zile, adaptându-se la dezvoltarea copilului dumneavoastră. Sunteți deja intrigați? Să vă mai spunem ceva.

Trei într-unul: rapid, ușor și compact

Când vine vorba de transformarea vehiculelor, probabil că majoritatea dintre dvs. începeți să vă imaginați șurubelnițe, chei, șuruburi, piulițe și zeci de pagini de instrucțiuni.

Din fericire, acum puteți opri vizualizarea acestei imagini dureroase. Haidy 3 în 1 își schimbă funcția în câteva secunde și nu aveți nevoie de instrumente sau abilități suplimentare. Totul se întâmplă la atingerea unui buton.  

Bicicletă de echilibru

Bicicleta de echilibru este unul dintre cele mai potrivite vehicule pentru cei mici. Este controlată prin împingere directă cu picioarele de la sol. Copilul are un contact constant cu suprafata dură și poate reactiona flexibil astfel încât să mențină echilibrul și să previna căderile.  

Tricicletă

Cu pedalele încorporate, bicicletă de echilibru devine rapid o tricicletă clasică. Este antrenată prin rotirea mecanică a pedalelor montate pe roata din față, iar o pereche de roți distanțate în spate asigură stabilitate și fiabilitate. 

Scuter

Baza mobilă a  Haidy 3 în 1 se rotește înapoi, astfel încât firul de plumb al scaunului devine o treaptă pentru un scuter. Întreaga procedură are loc la atingerea unui buton - fără efort fizic, fără abilități tehnice și fără piese detașabile inutile. 

Siguranță 100% certificată

Poate credeți că dacă este ușor, compact, transformator și multifuncțional, modelul nu este suficient de stabil și de durabil? Vestea bună este că laboratorul independent elvețian SGS nu crede deloc așa. 

Haidy 3 în 1 a fost testat pentru calitate și siguranță în mai multe faze, iar toate rezultatele au fost mai mult decât excelente. Produsul are un certificat individual de conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță elvețiene , asigurând o protecție optimă împotriva accidentelor copiilor de la 3 la 8 ani și cu o greutate maximă admisă de 40 kg. 

Funcții interactive pentru o experiență completă

Are multe opțiuni de personalizare, design ușor și siguranță certificată la un preț absolut corect... Până acum, ZIZITO Haidy 3 în 1 devine încet, dar sigur, favoritul părinților.

Dar să revenim la actorii principali - copiii. Iată cum modelul își va câștiga cu ușurință simpatia și pe termen lung: 

● Disponibil în trei modele diferite ce au culorile de bază roz, galben și verde.     

● Are efecte muzicale cu capacitatea de a crește sau scădea volumul.     

● Are efecte încorporate cu lumini colorate.     

● Ghidonul cu manere ergonomice are o înălțime reglabilă pentru confort și operare ușoară.     

● În timpul unei plimbări afară, copilul poate folosi trei vehicule diferite.     

Peste 5 ani de utilizare cu o singură investiție

Nu în ultimul rând - să menționăm avantajele incontestabile ale bugetului familiei.

ZIZITO Haidy 3 în 1 nu numai ca te va scuti de achiziționarea a trei vehicule diferite, dar va garanta și o perioadă lungă de utilizare - de la vârsta de trei ani până la atingerea unei greutăți de 40 kg. În general, perioada este de cel puțin cinci ani, iar în funcție de structura și fizicul copilului, pot fi mai mulți.  

În acest fel, puteți profita de oportunitatea de a face o singură investiție bugetară, iar apoi să vă bucuri de distracția și siguranța unei noi generații pentru anii următori.

Pentru că acum cu ajutorul lui ZIZITO, perfecționismul elvețian nu mai este un lux inaccesibil, ci o modalitate de a face cumpărături raționale pentru copil și familie.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”