Distrușii din fundal sunt soldați ruși.../„Jefuiesc mereu pentru a se îmbrăca, a se încălța și a se încălzi”

Distrușii din fundal sunt soldați ruși.../„Jefuiesc mereu pentru a se îmbrăca, a se încălța și a se încălzi”

Soldații ucraineni au eliberat satul Shestakovo din regiunea Harkov, iar baza invadatorilor ruși din această așezare a fost distrusă.

8 soldați ruși au fost luați prizonieri, o mare cantitate de echipamente a fost distrusă. Detaliile bătăliilor pentru Shestakovo au fost raportate de jurnalistul Iuri Butusov.

„Numărătoarea echipamentelor și soldaților eliminați continuă”, a spus Butusov.

Ocupanții au fost prinși atât pe străzile satului, cât și în centura forestieră

„Aspectul neîngrijit și încălțămintea nereglementată a armatei ruse nu ar trebui să fie surprinzătoare. Pantofii și uniformele rușilor sunt de foarte slabă calitate, așa că armata rusă jefuiește mereu pentru a se îmbrăca, a se încălța și a se încălzi. Logistica și aprovizionarea sunt foarte primitive. În uniforme bine croite, sunt scoși pentru reportajele de propagandă, dar în prima linie arată cam așa, își îmbracă haine calde furate sub jachete, adesea au pus și haine civile deasupra”, a spus Butusov.

Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a anunțat în ajunul zilei de 6 mai că apărătorii ucraineni au recâștigat controlul asupra a cinci așezări din regiunea Harkov.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /