DNA a cerut arestarea lui Marian Vanghelie. Fostul primar ar fi încercat să influenţeze martori

DNA a cerut arestarea lui Marian Vanghelie. Fostul primar ar fi încercat să influenţeze martori

Judecătorii vor decide în scurt timp dacă Marian Vanghelie se întoarce după gratii.  Vanghelie a fost în vineri dimineaţă în faţa judecătorilor unde şi-a susţinut nevinovăţia. 

 „Am făcut bine. Dacă vă interesează, vă dau vouă cele două declarații. Sunt toate foile. Prima și a doua, când a fost constrâns și a doua când a fost în fața instanței. El a fost în spatele meu când îmi luam o apă, pe cameră apar 11 secunde. A venit în spatele meu. Îmi cer scuze, am fost și eu amărât și stresat. Când am intrat în cameră i-am spus doamnei președinte că i-am facut așa, atât!”, a spus Marian Vanghelie

 Știrea initială

 Marian Vanghelie ar putea afla, astăzi, dacă va fi arestat preventiv la solicitarea DNA. Procurorii anticorupţie îl acuză pe fostul primar al Sectorului 5 că ar fi încercat să influenţeze declaraţiile unui martor.

Vanghelie a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3, că acel aşa-zis martor ar fi fost constrâns să semneze o declaraţie scrisă chiar de procurori.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în iulie 2015, fiind acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, unele fapte fiind săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”