Doamne, ce suferință! Pe Facebook-ul Lenuței și EMOTICOANELE PLÂNG!

Doamne, ce suferință! Pe Facebook-ul Lenuței și EMOTICOANELE PLÂNG!

Lenuței îi plânge și Facebook-ul de focul lui Băse! Să nu mai vorbim de ce dramuță suferă chiar ea! Și cum vede, biata suferindă, numai conspirații menite să-l scoată pe fostul președinte, iubitul protector, din cursa pentru Primărie... Elena Udrea afirmă că fostul preşedinte Traian Băsescu a fost avertizat în ultima perioadă, ''mai direct sau mai voalat'', să nu intre în cursa pentru Primăria Capitalei, punerea sa sub acuzare fiind o consecinţă directă a posibilităţii de a candida, relatează Mediafax. 

''De când cu ideea că Traian Băsescu ar putea intra în alegeri pentru Primăria Bucureştiului, mai direct sau mai voalat prin diverse trompete din presă, se tot dau semnale să stea în banca lui, cu nepoţeii sau la un şah cu pensionarii în parc. Că doar nu are de gând să strice planurile celor care se ocupă de 'reformarea clasei politice' prin înlocuirea liderilor puternici cu tot felul de marionete 'tehnocrate' incompetente ori 'oameni noi' formaţi la Academia Securităţii Naţionale. Şi cum mai sunt doar câteva zile în care se poate depune candidatura pentru Primărie, hopa şi dosarul penal pe numele lui Traian Băsescu! Deci, domnule Preşedinte, să nu cumva să vă treacă prin cap să candidaţi la Capitală!'', a postat Udrea pe Facebook miercuri dimineaţa.

Leana şi-a încheiat postarea cu trei emoticoane care plâng.

Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că deocamdată nu a fost citat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) în dosarul în care a fost pus sub acuzare pentru spălare de bani şi în care s-a dispus neînceperea urmăririi penale în 2012, fiind redeschis în 2015. 

''Printr-o adresă a PICCJ am fost informat că sunt suspect pentru spălare de bani în formă continuată legat de achiziţia unui teren şi a unei case în anii 2000 şi respectiv 2002, urmare a unei reclamaţii făcută de domnul Ciuvică. Pentru corectă informare aduc la cunoştinţă că în acelaşi dosar, prin REZOLUŢIA din 25 iunie 2012 a PICCJ s-a dispus neînceperea urmăririi penale. Acest dosar a fost redeschis în 2015 la solicitarea PICCJ. Pentru moment nu am fost citat la PICCJ. Cu certitudine, imediat ce voi fi citat mă voi prezenta în faţa procurorului de caz'', a scris fostul şef de stat pe Facebook.






Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?