Doar în ultimele 5 zile, peste 600 de cadavre de soldați ruși au fost transportate în Rusia din Ucraina

Doar în ultimele 5 zile, peste 600 de cadavre de soldați ruși au fost transportate în Rusia din Ucraina

Peste 600 de cadavre ale soldaților ruși care au murit în Ucraina au fost transportate în regiunea Nijni Novgorod din Federația Rusă în ultimele 5 zile.

Conform informațiilor disponibile, peste 600 de cadavre ale militarilor uciși în Ucraina - majoritatea dintre ei au servit în Divizia 47 de tancuri a Armatei 1 de tancuri a Districtului Militar de Vest - au fost transportate în garnizoanele militare din regiunea Nijni Novgorod în ultimele cinci zile."

Drone captures moment one of Putin's heavy tanks is blown sky-high by  delighted Ukrainian soldiers | Daily Mail Online

Publicația Komsomolskaya Pravda, apropiată Kremlinului, a publicat numărul soldaților uciși în așa-zisa „operațiune militară specială”, adică războiul împotriva Ucrainei. Interesant e că informația a fost ștearsă imediat de cei de la Pravda.

Soldați ucraineni, capturând un blindat al Armatei Rusiei însemnat cu lidera Z, simbolul invadării Ucrainei. Z vine de la „Za pobedy”, care înseamnă „Pentru victorie”. Sursă foto: Ministerul Apărării din Ucraina

Astfel, Rusia admite că a pierdut până acum 9.861 de soldați în Ucraina. Pe lângă acest număr uriaș de morți, Pravda a publicat și numărul răniților: 16.153.

Five scenarios for Ukraine after Russia invasion | The Japan Times


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...