Doar șapte ani de închisoare pentru un bărbat care a violat trei minori sub 12 ani

Doar șapte ani de închisoare pentru un bărbat care a violat trei minori sub 12 ani

Un bărbat din Alba va sta doar șapte ani la închisoare pentru viol și agresiune sexuală. Acesta a abuzat sexual, în mod repetat, trei minori. Faptele s-au petrecut în perioada 2020-2021, iar victimele aveau doar 8, 9 și 12 ani.

Potrivit rechizitoriului, în cursul anului 2020, pe timpul vacanței școlare de vară, într-o hală dezafectată din incinta fostei societăți comerciale Mobis, din Sebeș, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate în vârstă de 12 ani de a-și exprima voința determinată de vârsta fragedă, a întreținut cu minorul un act sexual.

De asemenea, în cursul anului 2021, pe timpul vacanței școlare de vară, aflându-se în locuința sa, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a-și exprima voința determinată de vârsta fragedă, a întreținut cu minorul ce nu împlinise încă vârsta de 8 ani acte sexuale.

Tot pe timpul vacanței școlare de vară din 2021, aflându-se în locuința sa, în trei dăți diferite și în baza aceleiași rezoluții infracționale, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a-și exprima voința determinată de vârsta fragedă și urmărind obținerea unei satisfacții sexuale, a manipulat persoana vătămată și comis acte de agresiuni sexuale.

Hotărârea Judecătoriei Sebeș în dosarul de viol, avându-l ca inculpat pe Florin Bîrsan, a fost emisă în 3 august 2023 și confirmată definitiv de Curtea de Apel Alba Iulia în 7 decembrie 2023.

Potrivit IPJ Alba, în 7 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției 7 de Poliție Rurală Sebeș au depistat un bărbat de 36 de ani, din localitatea Cut, județul Alba, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Sebeș, la aceeași dată.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 7 ani, o lună și 10 zile închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și agresiune sexuală. Acesta a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ar fi primul val al ofensivei”

2 Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi adolescenți. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO

3 Povestea „Regelui Cripto” care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, dar a ajuns să fie răpit, bătut și arestat

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 „Nimeni nu vrea să moară, să lupte”