Doctor din Iași, prins la Neptun cu amanta, nevasta unui cunoscut chitarist

Doctor din Iași, prins la Neptun cu amanta, nevasta unui cunoscut chitarist

Babele bârfitoare încep rubricuța cu o informație din sezonul estival, de interes pentru lumea medicală, dar și muzicală. În centrul poveștii se află doctorul de puțe Căcălin Hăilă, de la spitalul de pe lângă Filarmonică. Ca să nu o lungim mai mult, o verișoară de-a babelor se afla zilele trecute pe litoral ca să se bronzeze uniform, peste tot, să nu se vadă urma de la ață. Și cum stătea verișoara asta cam crăcită pe nisipul fierbinte, nu-i veni să creadă ce vedea în fața ochilor.

De la distanță i se părea că e cineva conoscut. Așa că s-a scuturat bine și a mers pe urmele personajului, care părea un bărbat cunoscut de prin târg. Când s-a apropiat, nu mai avea niciun dubiu. Era doctorul Hăilă, dar nu singur, ci cu amanta. Verișoara bine informată a recunoscut-o pe Dalida, care este nevasta unui chitarist. Totul s-a petrecut la locul de cazare, adică hotelul Insula din stațiunea Neptun. Porumbeii se plimbau prin stațiune cu mașina doctorului, un SUV BMW M3. Acum, babele ce să zică? Dacă nu îi prinde nimeni, să aibă spor în toate, dezvăluie Bună Ziua Iași .

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Românca ucisă de rechin în Egipt lipsea de două zile din hotelul de 5 stele în care era cazată

2 Totul se petrece în sectorul românesc al Mării Negre / Priviți, americanii și NATO stau cu ochii pe ruși ca pe butelie

3 Un propagandist al Kremlinului se plânge că rușilor li se scuipă în cafea, când frecventează restaurantele din Europa

4 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au început să facă diferența pe câmpul de luptă în favoarea Ucrainei

5 Șeful armatei SUA / În mod clar, China își construiește capacitatea de a ataca Taiwanul