Document-BOMBĂ! Asociația Internațională a Procurorilor îi cere Proastei să renunțe la revocarea lui Augustin Lazăr!

Document-BOMBĂ! Asociația Internațională a Procurorilor îi cere Proastei să renunțe la revocarea lui Augustin Lazăr!

Document-BOMBĂ! Asociația Internațională a Procurorilor îi cere Proastei să renunțe la revocarea lui Augustin Lazăr și își exprimă îngrijorarea față de schimbările din Justiție.

Han Moraal, președintele Asociației Internaționale a Procurorilor, a trimis premierului Viorica Dăncilă o scrisoare oficială în care își exprimă îngrjorarea față de impactul modificărilor din justiție asupra independenței procurorilor, relatează  G4Media.ro .

Citește scrisoarea integrală trimisă Proastei de Asociația Internațională a Procurorilor (IAP):

 De asemenea, asociația își exprimă îngrijorarea față de încercările de revocare din funcție a procurorului general Augustin Lazăr.

Asociația Internațională a Procurorilor, cu sediul în Haga (Olanda) citează în scrisoare poziția Comisiei de la Veneția legată de modificarea legislației din Justiție și, mai cu seamă, despre procedura de revocare și numire a procurorilor-șefi.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

2 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 VIDEO ​George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața din Piața Victoriei, după un scandal de aproape o oră / Liderul AUR ar fi condus cu permisul s…