Document INCREDIBIL publicat de infractorul A.Năstase. Citiți și voi cât erau de stresați să înființeze PNA ca să intre în UE și NATO!

Document INCREDIBIL publicat de infractorul A.Năstase. Citiți și voi cât erau de stresați să înființeze PNA ca să intre în UE și NATO!

Document incredibil publicat de infractorul A.Năstase. Citiți și voi cât erau de stresați să înființeze PNA ca să intre în UE și NATO! Năstase a publicat pe blogul său un document al Ministerului Justiției, din 2002, în care se vede cum se chinuiau atunci să pornească PNA, precursorul DNA, din dorința de a intra în UE, dar mai ales în NATO!

Documentul merită citit cu prisosință mai ales astăzi, când urmașii pesediști ai infractorului Năstase fac exact inversul: vor să dărâme DNA, se plâng de „stăpânii” de la Bruxelles și carotează pe față înzestrarea Armatei schimbând miniștrii ca pe șosete.

Nota PNA:

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 Așa arată prostia made in Rusia...

3 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

4 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

5 Foarte interesante amănunte!